So You Think You Can Dance: Finalists revealed


Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω για τον ημιτελικό του So You Think You Can Dance, όπου η επιστροφή των περσινών super-stars και η επανάληψη των 4 προτεινόμενων για Έμμυ χορογραφιών έκλεψαν με άνεση την παράσταση, αλλά θέλω απλά να πανηγυρίσω για τον αποκλεισμό του Ade από τον τελικό. Γιατί μια χαρά ταλαντούχο παλικάρι, αλλά όποιος κυκλοφορεί με μια χτένα πάνω στο κεφάλι του αξίζει οτιδήποτε πάθει ποτέ στη ζωή του.

.

2 σχόλια:

  1. Τον Ade ποτέ δεν τον συμπάθησα, αλλά ο Evan είναι τόσο λίγος σε σχέση με όλους τους άλλους. Συμπαθητικός ναι, πολύ καλός χορευτής σε καμία περίπτωση.

    Btw, πόσο hot ήταν η Janine στη samba?! Από τη στιγμή που έφυγε η Janette, που ήταν η αγαπημένη μου, στήριζα Kayla, αλλά αρχίζω να αναθεωρώ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ο Evan συνεχίζει να με σοκάρει με το πόσο πολύ έχει διαρκέσει. Ελπίζω το αστείο να μην παρατραβήξει βέβαια. Όπως έχω γράψει αρκετές φορές δε με πολυνοιάζει η 'κατάταξη' των χορευτών στο show, αλλά επειδή αν μη τι άλλο αυτοί που κερδίζουν είναι τουλάχιστον συγκλονιστικοί, δε θα ήθελα να χαλάσει η αξία της τελικής νίκης.

    For the record, Jeanine με τα χίλια για μένα. Uber-hot, και με εκφραστικότητα που γεννά μεγάλους έρωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή