the, uh, The Amazing Race and like such as



To Amazing Race είναι ένα εξαιρετικό reality game όπου 11 or so ομάδες-ζευγάρια ταξιδεύουν την υφήλιο ακολουθώντας το ένα στοιχείο μετά το άλλο, ώστε κερδίζοντας mini-games και challenges σχετικά με τους εκάστοτε ντόπιους πολιτισμούς, να κόψουν πρώτοι το νήμα του τερματισμού.

H Caitlin Upton είναι ένα από τα πιο πάνχαζα όντα στην ιστορία του ανθρώπινου γένους, η θρυλική Miss Teen South Carolina 2007, που απάντησε την ερώτηση σχετική με τη γεωγραφική άγνοια των Αμερικάνων μιλώντας για έλλειψη χαρτών, για χώρες σαν την Αφρική, TheIraq και "everywhere like such as" ή διάφορα άλλα παρεμφερή. (Δείτε το βίντεο-ομορφιά, θα σας φτιάξει τη βδομάδα.)

Η Caitlin Upton συμμετάσχει στην καινούρια σεζόν της Amazing Race. Αυτή την ακούσια ειρωνική αυτοαναφορικότητα του μέσου πρέπει να πω ότι τη λατρεύω.

(Στην πρώτη της βδομάδα η 'Caite' και το μοντέλο-γκόμενός της τερμάτισαν 2οι αλλά φάγανε ποινή που τους κόστισε 6 θέσεις επειδή δεν κατάλαβαν ότι έπρεπε να κατέβουν μια πλαγία χρησιμοποιώντας το τελεφερίκ και την κατέβηκαν με τα πόδια. It's too easy, οπότε δε θα σχολιάσω περαιτέρω.)

.

4 σχόλια:

  1. Χμ... Θα το βάλω στο πρόγραμμα. Ακούγεται εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα θα πω μονο...
    Ντροπη στον Dark Tyler που ασχολήθηκε με τον υπερ-πάνχαζο ξανθό ον και απέκρυψε έντεχνα την εμφάνιση στο video της μοναδικής Aimee Teegarden (από την υπερσειρά friday Night Lights).

    -1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω τίποτα να απαντήσω σε αυτό. Αποδέχομαι πλήρως τα λόγια του rs99092 και ζητώ ταπεινά συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε το βίντεο είναι τρομακτικό! Τι λέει;;;;; Τι σχέση έχει η South Africa??? Θεά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή