A larger Community

(H φωτογραφία προέρχεται από το twitter του Dan Harmon και είναι από το σετ,
την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της 3ης σεζόν.)

Τα νέα είναι υπερβολικά γαμάτα για να μην τα συγκεντρώσω σε ένα ποστ. Γενικά είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε σειρές που αρχίζουν να πέφτην στη λούπα των διάσημων guest stars που κατατρώνε την σειρά από μέσα της (το γνωστό Will & Grace effect, παρόν πιο πρόσφατα και πιο έντονα στο 30 Rock και στο Chuck), αλλά το Community:

a) Είναι το Community,
β) Επειδή είναι το Community δε μπορεί να κάνει λάθος,
c) Όταν πήρε μια red-hot Betty White την έβαλε στον πιο κάφρικο ρόλο της καριέρας της,
d) Είναι το Community.

Οπότε μας επιτρέπεται να αναφωνήσουμε ένα κοινό ουρλιαχτό ενθοπυσιασμού στο άκουσμα των τελευταίων casting νέων. Αρχικά, σε μια συμφωνία που αν δεν μας κρύβουν όλοι κάτι, ξεκίνησε από σαχλαμάρες μεταξύ των ηθοποιών στο twitter, ο Michael K. Williams a.k.a. The Omar αναλαμβάνει το ρόλο ενός πολύ ζόρικου καθηγητή που έρχεται στο Greendale. Αρχικά θα είναι για 3 επεισόδια αλλά από τη γλώσσα που χρησιμοποιούν άπαντες οι εμπλεκόμενοι συμπεραίνεις ότι πολύ πιθανά, θα είναι και για αρκετά παραπάνω. (Το τυπικό εμπόδιο είναι εκείνη η άλλη σειρά που παίζει τώρα ο Williams, το Boardwalk Empire. Ευτυχώς γι'αυτόν, στα διαλείμματα της σειράς του που θέλει τόσο απεγνωσμένα να μοιάζει σπουδαία, θα παίξει και σε μια σειρά που είναι όντως σπουδαία.)

Wire represent!, λοιπόν.

Αλλά έχει κι άλλο. Ο θεούλης John Goodman, με τα Emmy του, με τις Σφαίρες του, με το ρεζουμέ του που πιάνει από Treme μέχρι West Wing και πιο πρόσφατα Damages (σε όλα είναι θαυμάσιος) και φυσικά μια σειρά από φοβερούς κινηματογραφικούς ρόλους με αποκορύφωμα τον Walter του 'Big Lebowski', έρχεται κι αυτός στο Greendale, για ακόμα μεγαλύτερο ρόλο (τουλάχιστον 6 επεισόδια λέμε για την ώρα). Θα παίξει τον Vice Dean, και φρέσκια νέμεση του δικού μας Dean, του Pelton - ο υπο-Dean του Goodman θα είναι λέει επικεφαλής του τμήματος επισκευών air-condition (!), του μόνου δηλαδή πράγματος για το οποίο το Greendale είναι όντως ξακουστό (!!).

Ναι, στο Community θα δούμε ακόμα και παιχνίδια ισχύος ανάμεσα στους Deans. Πού είναι το περίεργο. Εδώ υπάρχει Dean Magazine.

Ωραία όλα αυτά λοιπόν, ε.

Αλλά με αυτό το θέμα τι θα γίνει;


Alison Brie
Fans want Paintball part 3 huh? I'd be down...but could I maybe wear less clothes this time? 
 

Retweeted by  and 100+ others



.

(ETA: To NBC ανέβασε το πάνελ του Community στο San Diego.)

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου