xoxo

Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο κι έκατσα να δω το πολυ-hyped 100ό επεισόδιο Gossip Girl της περασμένης βδομάδας.

Huh.

Καρα-major spoilers μετά το άλμα (και για το χθεσινό επεισόδιο).

OK, καταρχάς ωραία μπλόφα, τους το δίνω αυτό. Συνήθως συντονίζεσαι στα 100ά επεισόδια σειρών και βλέπεις θιανάτους, μεγάλους γάμους, επιστροφές αξιοσημείωτων guest stars κλπ. Θάνατα εντάξει, δε θα βλέπαμε, αλλά τα άλλα τα είχες, check, οπότε κάπως οι προσδοκίες περί 'event' εξαντλήθηκαν εκεί. Είδαμε τη Georgina να επιστρέφει για να τα ανακατέψει τα πράγματα λίγο ακόμα περισσότερο, είχαμε αυτό τον βαρετό, ανυπόφορο γάμο, λες εντάξει, εδώ είμαστε.

Δεν περιμένεις αυτό το φινάλε, τουλάχιστον εγώ με τίποτα. Φαίνεται λοιπόν πως η Georgina Sparks είναι το Gossip Girl ή τελοσπάντων έτσι πιστέψαμε όλοι σοκαρισμένοι μέχρι το χθεσινό επεισόδιο. Σε κάθε περίπτωση, ενδιαφέρον που επιτέλους η σειρά αγγίζει το θέμα της ταυτότητας του χαρακτήρα του τίτλου. Αν η Georgina κάνει αυτή τη δουλειά τώρα, σημαίνει πως η "xoxo" που όλοι αγαπήσαμε είναι κάπου εκεί έξω και είναι κάποιο άτομο, σωστά;

Θα απογοητευόμουν πολύ αν μαθαίναμε πως ήταν απλά ένα συλλογικό project από νεόπλουτα 17χρονα μανχατανάκια. Δώστε μας μια Dorota, μια Kristen Bell (δηλαδή ναι), έστω μια Goergina, αλλά θέλω κάτι. Όπως και νά'χει, αρκετά exciting η στιγμή της αποκάλυψης. Νόμιζα πως αυτή η στιγμή δε θα ερχόταν ποτέ.

Κατά τα άλλα το επεισόδιο ήταν φόλα, με το συμπάθειο. Το στόρι με τον Louie είναι στην πραγματικότητα ένα 2-episode distraction που έχει ξεφύγει παρανοϊκά πολύ εκτός ελέγχου. Δεν έχουμε καμία δουλειά να βλέπουμε ακόμα αυτό το στόρι να καταπίνει την σεζόν. Δεν είναι ότι θέλω την Blair με τον Chuck. Αλλά ξέρω ότι δεν θέλει να είναι η ίδια με τον πρίγκιπα, όπως και το ξέρει κι η ίδια, κι αυτό είναι που κάνει όλη αυτή την υπόθεση τόσο ανυπόφορη.

Και σα να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι αυτή την ανοησία με την υπόσχεση στο θεό να είναι καλά ο Chuck (έλεος), τον Dan να τη γουστάρει ακόμα, την Serena να θυμάται ξανά τις 2 πρώτες σεζόν και να του επαναδιατυπώνει τον έρωτά της. Παναγία μου. Απλά λήχτε το να μην βασανιζόμαστε όλοι μαζί.

Αλλά η αποκάλυψη; Cool.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου