#fourfullseasons?

To NBC μας ξενύχτησε το βράδυ πριν επιτέλους ανακοινώσει ψυχοβγαλτικά πως ανανεώνει το Community για μια ακόμα σεζόν, αυτή τη φορά 13 επεισοδίων. Έγραψα κάποιες παραπάνω σκέψεις εδώ σχετικά το background της απόφασης, για τα χάλια του NBC κλπ, τίποτα που δεν γνωρίζουμε ήδη.

Φαντάζομαι η ουσία του θέματος είναι το κατά πόσον αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Community ή όχι. Ο Sepinwall έγραψε ότι αν είναι (και πιστεύει πως θα είναι), τα 4 χρόνια θα είναι ταιριαστά με τον κύκλο σπουδών των ηρώων μας. Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία - εκτός κι αν το NBC παραγγείλει περισσότερα επεισόδια.

Όπως και νά'χει είναι πολύ νωρίς για αυτή την ιστορία. Η αρχική αντίδραση εξάλλου ήταν μεγάλης χαράς, γιατί αν και πολύ καιρό τώρα θεωρούσαμε την ανανέωση δεδομένη (παρά την περιπέτεια του χειμώνα), το NBC είχε πιάσει να επιλέγεια κωμωδίες με το κιλό ενόψει των upfronts και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Τελικά δεν ήταν κάποιο σχέδιο εξόντωσης του υπάρχοντος line-up. (Εξάλλου περιμένουμε όμοιας λογικής ανανέωση και για το Parks and Recreation.) Αλλά περισσότερο σπασμωδική κίνηση της λογικής "αγόρασε τα πάντα κι αν λήξουν τα πετάμε ρε αδερφέ".

Επειδή το NBC παραμένει NBC, εγώ παραμένω αισιόδοξος πως η σειρά δεν θα τελειώσει με αυτά τα 13 επεισόδια. Όμως όπως και νά'χει: Είναι 13 -ακόμα- επεισόδια περισσότερα από όσα ρεαλιστικά περιμέναμε ποτέ πως θα βλέπαμε από μια τέτοια σειρά.

#fourfullseasons λοιπόν. Ο επόμενος άμεσος στόχος, συνεχίζοντας ένδοξα στο δρόμο για τι άλλο, τις #sixseasonsandamovie.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου