TrailerWatch: Fringe season 5



Από το Σαν Ντιέγκο μας έρχεται κατευθείαν το τρέιλερ της 5ης και τελευταίας σεζόν Fringe, γεμάτο ominous μουσική, επαναστατικά λογύδρια, κακό old man make-up και πολλούς, πολλούς Observers να περπατάνε απειλητικά προς την κάμερα. Κοινώς; Ναι:

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τον πλανήτη μας.

Κατά τα φαινόμενα η τελευταία σεζόν 13 επεισοδίων θα ακολουθεί από εκεί που άφησε τα πράγματα εκείνο το ξέμπαρκο (γαμάτο) επεισόδιο που η συγγραφική ομάδα του Fringe έχωσε σε ένα τυχαίο σημείο της 4ης σεζόν επειδή ως εκείνο το σημείο σιχτιρίζαμε για το πόσο μέτρια ήταν, και σου λένε οι άνθρωποι, Μια χαρά είχε δουλέψει το κόλπο για το Dollhouse. Έτσι, τα μέλη του Fringe Division κλείνονται σε κεχριμπάρι σαν τον Walt Disney και περιμένουν υπομονετικά την κόρη του καταραμένου ζευγαριού να τους ξυπνήσει στο μέλλον.

Το ότι είναι εκεί ο Desmond μπορεί μόνο να περιπλέξει τα πράγματα. Αν όλοι αυτοί ξυπνάνε τώρα, ποιος διάολο είναι η σταθερά του;

Ζόρικα τα πράγματα, και έχουμε και όλο αυτό το θεματάκι με τις παράλληλες διαστάσεις βλέπεις. Το θυμίζω γιατί αν αυτό το τρέιλερ είναι καμία ένδειξη, τότε μιλάμε πως απλώς η συγγραφική ομάδα του Fringe είναι σα να αγνόησε 3-4 χρόνια μυθολογίας για να βγάλει μια άλλου τύπου παγκόσμια απειλή από το πουθενά ώστε να κλείσει τη σειρά. Ελπίζω να μην είναι έτσι. Εξάλλου το σκηνικό είναι πολύ ενδιαφέρον, και το flash-forward επεισόδιο πραγματικά μου άρεσε.

Εύχομαι με κάποιον τρόπο η σειρά να βρει έναν τρόπο να φτάσει σε ένα φινάλε αντάξιο όχι μόνο των high points της (που ήταν πολλά), αλλά και των low points (υπήρξαν και τέτοια), και γενικώς όλων των παλαβών και φιλόδοξων πραγμάτων που επιχείρησε να κάνει (ή και έκανε) στη διάρκεια αυτών των 4 χρόνων. Είμαι excited.

Η σειρά επιστρέφει 28 Σεπτεμβρίου.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου