Buffy straight-to-dvd & more...

  • Χωρίς να μπει σε πολλές λεπτομέρειες, το δίκτυο FX ανακοίνωσε οτι η Laura Harring (Mulholland Drive) θα συμμετάσχει σε πολλά επεισόδια της 5ης σεζόν του The Shield. Το αν θα είναι recurring ή regular, όπως προσφάτως ανακοινώθηκε για τον Forest Whitaker, θα το μάθουμε κατά τον Ιανουάριο όταν αναμένεται να επιστρέψει η σειρά στις οθόνες μας.

  • Sin City: The Series? Η νέα εταιρεία των αδερφών Weinstein βρίσκεται στα τελικά στάδια διαπραγματεύσεων για μια σειρά που θα ακολουθεί το επερχόμενο Sin City 2, των Robert Rodriguez και Frank Miller. Το κατά πόσο κάποιος εκ των 2 δημιουργών πρόκειται να εμπλακεί στο project, καθώς και το δίκτυο στο οποίο θα προβληθεί, είναι θέματα που ακόμα δεν έχουν απάντηση.

  • Η executive producer της Buffy, Marti Noxon, αποκάλυψε πρόσφατα οτι ο δημιουργός Joss Whedon βρίσκεται σε επαφή με ορισμένους από τους κορυφαίους σεναριογράφους των 2 σειρών του, προκειμένου να "αναστήσει" το Buffyverse σε straight-to-dvd ταινίες. H Noxon oνόμασε τον θαυματουργό Drew Goddard (Buffy, Angel, Alias, Lost-- σε 4 χρόνια καριέρας τα έχει κάνει όλα!) o ο οποίος να υπεθυμίσω οτι έχει γράψει ορισμένα από τα πλέον λατρεμένα επεισόδια στις σειρές όπου έχει δουλέψει. 2 λέξεις θα πω μόνο: Angel. Ρώμη.
    Επιπλέον, όμως, από προηγούμενες συνεντεύξεις του ίδιου του Whedon, γνωρίζουμε οτι στο όλο project πρόκειται να αναμιχθεί και ο μεγάλος Tim Minear (Angel, Firefly, Wonderfalls, The Inside). Η συμμετοχή της ίδιας της Noxon παίζει ως ενδεχόμενο, ενώ από χαρακτήρες επικρατέστεροι είναι προφανώς ο Spike (James Marsters) και η Illyria (Amy Acker). Το μεγάλο πλεονέκτημα αν τελικά αυτές οι ταινίες πάνε για straith-to-dvd, αντί για tv movies? Θα είναι σαφώς ευκολότερο να συγχρονιστούν όλοι οι συντελεστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι πλέον απασχολημένοι μακροπρόθεσμα με ορισμένα εκ των δημοφιλέστερων shows της σεζόν. (φυσικά...)

  • Δυστυχώς για τους αρκετούς θεατές που το παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το πολεμικό δράμα Over There του καλωδιακού FX μάλλον είπε το κύκνειο άσμα του χθες το βράδυ, με την προβολή του season finale. Ο John Landgraf, πρόεδρος του δικτύου, είπε τα παρακάτω στην USA Today:
    "I feel really good about it creatively. It's a tough show and at times a very darkly truthful show. Chris and Steven did a really good job of developing their characters over the long haul. The last run of episodes is quite moving... but the ratings are probably below the level of sustainability from our standpoint"
    Διευκρινίζει πάντως οτι τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου