DVD news: Mission Impossible & more...

  • Με κατάλληλο σχεδιασμό ώστε να κυκλοφορήσει την περίοδο της εξόδου του M:I-3 στις αίθουσες τον Μάιο, η Paramount δουλεύει αυτή τη στιγμή στο box set της πρώτης σεζόν της original σειράς Mission Impossible. Στα 28 επεισόδια της πρώτης σεζόν να τονιστεί οτι ΔΕΝ πρωταγωνιστεί ο Peter Graves a.k.a. Jim Phelps. Είναι η γνωστή "O-Jason-είναι-ο-κακός-στο-Friday-the-13th" περίπτωση: Αμ δε!

  • O next tv god, Rob Thomas, ανέβασε στο προσωπικό του site το commentary του Πιλότου της Veronica Mars, το οποίο υπενθυμίζω οτι ΔΕΝ θα συμπεριλαμβάνεται στο box set της πρώτης σεζόν, επειδή η Warner τον παίρνει. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να πάμε στο site του, να μπούμε (...), να επιλέξουμε Veronica Mars στην αριστερή μπάρα, έπειτα downloads πάλι στην αριστερή μπάρα, στη συνέχεια περιμένουμε να εμφανιστεί μια δεξιά μπάρα με 3 επιλογές, για να διαλέξουμε το downloads και εκεί. Αυτά. Αλλά φαντάζομαι θα το αξίζει.

  • Τελευταία ειδοποίηση, ρεμάλια. Το uber-box set Buffy: The Chosen Collection με όλα τα επεισόδια της σειράς, συν ένα νέο δισκάκι με φρέσκα extras, έγινε ακόμα πιο φτηνό στο amazon. Πλέον η προπαραγγελία γίνεται προς $130, δηλαδή ίσα λίγο πιο πάνω από 100 ευρώ. Οι δικαιολογίες τελειώνουν κάπου εδώ.

4 σχόλια:

  1. Μα είναι φυσικό οτι δεν ήταν ο Φελπς αρχηγός στην αρχική σειρά. Ηταν ο "mr.Earth 1999/Kurtzweil" και φυσικά παππούς της αγαπημένης μας Τζουλιετ Λαντάου(Drusilla, BtVS/Angel), Μαρτιν Λαντάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ναι, κόρη είναι... lol...

    Ποιός είναι, ο μαθουσάλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μμμμ, φτηνοί μπάφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mr Pyrros. Your message will self destruct in five seconds.

    ΑπάντησηΔιαγραφή