Arrested Development cancelled & more...

  • Τελικά αυτή την εβδομάδα μάλλον έγινε πραγματικότητα αυτό που όλοι φοβόμασταν. Και ήταν θέμα χρόνου, εδώ που τα λέμε. Με 4 εκατ. θεατές κατά την τελευταία του προβολή, το Arrested Development αποτελεί πλέον παρελθόν για το FOX. Το δίκτυο-φονιάς έκοψε την παραγγελία επεισοδίων από 22 σε 13 και όπως όλα δείχνουν δε θα προχωρήσει σε ανανέωση για 4η σεζόν. Η παραγωγός Imagine θα κυκλοφορήσει τη σειρά σε άλλα δίκτυα (Hello-- FX, anyone?!) αλλά ας μην έχουμε και πολλές ελπίδες. Επίσημα βέβαια το FOX δεν επιβεβαιώνει το κόψιμο της σειράς. Αλλά ιδού τι δήλωσε ο πρωταγωνιστής Jason Bateman:
    It was a great run and it's great that the network didn't cancel us outright, and they're letting us do 5 more where we can wrap up a lot of story arcs. [...] The writing is pretty much on the wall [...] and it would be a complete shock if it was picked up for another year.
Τα εναπομείναντα 8 επεισόδια της σειράς θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 5/12, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην προβληθούν όλα, αφού από τον Ιανουάριο επιστρέφει το 24. Κάπως έτσι λοιπόν τελειώνει η διαδρομή για την καλύτερη κωμωδία που έχει τιμήσει ποτέ με την παρουσία της τη μικρή οθόνη.

R.I.P. Arrested Development.
  • Σε σχετικά νέα, το FOX επίσης έκοψε και το φετινό ζευγάρι του Arrested Development. Το Kitchen Confidential δε θα γυρίσει περισσότερα από τα αρχικά 13 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί, και φυσικά 2η σεζόν δε θα παραγγελθεί. Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί κι αυτό στις 5/12, ενώ αναμένεται κι εδώ τα τελευταία 5 επεισόδια της σειράς να τα δούμε κατευθείαν σε DVD.

    Αλλού, το WB ανακοίνωσε οτι η φετινή 10η σεζόν του 7th Heaven θα είναι και η τελευταία (εδέησε ο Κύριος :P), τα The Office (NBC) και Love, Inc (UPN) πήραν κι επισήμως full season orders, όπως και το Freddie του ABC, σε μια κίνηση απερίγραπτης κοσμικής ειρωνείας-- το full season του Freddie Prinze Jr. (for fuck's sake) ανακοινώθηκε την ίδια μέρα με το κόψιμο του Arrested Development.
  • O Page Kennedy (a.k.a. ο τυπάς στο υπόγειο της Betty Applewhite) απολύθηκε από το Desperate Housewives γιατί σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε τα... αχέμ... τρία του, σε 2 μέλη της παραγωγής. Το χέρι από το υπόγειο, λοιπόν, θα τύχει recast.

  • H frontwoman των Black Eyed Peas, Stacy -Fergie- Ferguson, θα εμφανιστεί σε επεισόδιο της τελευταίας σεζόν των Sopranos, όπου 8α υποδυθεί μια stripper! Eeeeexcellennnnnt...

  • Σε σχετικά νέα, το ΗΒΟ ανακοίνωσε οτι η θρυλική σειρά θα επιστρέψει για το πρώτο μέρος της 6ης και τελευταίας της σεζόν, στις 12 Μαρτίου. Μαζί του, τα βράδια της Κυριακής, το αριστουργηματικό Deadwood στην 3η σεζόν του. Στη συνέχεια η 3η σεζόν του Entourage θα έρθει κανονικά τον Ιούνιο παρέα με το Big Love (νέο δράμα με Bill Paxton, Chloe Sevigny) προς αντικατάσταση του Six Feet Under. Το Σεπτέμβριο θα δούμε την 4η σεζόν του The Wire, ενώ για το φινάλε του Sopranos και τη δεύτερη σεζόν του Rome θα περιμένουμε μάλλον τον Ιανουάριο του 2007.

  • Τέλος, αντίστοιχη ανακοίνωση είχαμε κι από το FX, το οποίο μας πληροφορεί οτι τoν Ιανουάριο θα δούμε την 5η σεζόν του Shield. Θυμίζω οτι η παραγγελία έχει επεκταθεί στα 21 επεισόδια, από τα οποία σε πρώτη φάση θα δούμε μόνο τα 11. Τα υπόλοιπα 10 θα παιχτούν είτε το ερχόμενο φθινόπωρο είτε τον επόμενο Ιανουάριο. Θα εξαρτηθεί από τον προγραμματισμό για την 3η σεζόν του Rescue Me και, λογικά, της 4ης σεζόν του Nip/Tuck.

  • Bonus Item!
    Kevin Smith, check.
    Joss Whedon, check.
    Lucy Lawless..... check. ;)

4 σχόλια: