No Reunion for you, kids (a.k.a. Fox sucks, vol. 3,467)

Τι ήθελα και είπα καλό λόγο ο γκαντέμης? Τι περίμενα, λέει? Να μάθω το δολοφόνο στο Reunion? Ε, να λοιπόν: το Fox, το πιο αγαπημενότερό μου δίκτυο από όοοοοολα τα δίκτυα, κατάφερε πάλι να κάνει τη μαλακία της σεζόν. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο executive producer της σειράς, Jon Feldman:
Because the events of [BLEEP]'s murder are partially reliant on characters we haven't yet met — and events we haven't yet seen — there is no way to solve the mystery of his/her murder without being able to complete the full arc of our story through the present day. I greatly regret that this question along with many others that the series has posed will remain unsolved, and I am deeply grateful for the support of viewers who share this regret.
Λοιπόν, κάποιος πρέπει να εξηγήσει ένα-δυο βασικά πράγματα στα παλικάρια του Fox. Όπως οτι, επιλέγοντας μια τέτοιου είδους σειρά, οφείλεις να την αφήσεις να τελειώσει.
Στην περίπτωση που πρόκειται πια για τέτοιου βεληνεκούς βόμβα για τα οικονομικά σου, κόφτην εξαρχής της ρημάδα. Δεν αφήνεις τον άλλον να βλέπει σα βλάκας μέχρι τη μέση, για του πεις οτι το κόβεις 9 επεισόδια πριν το τέλος.
Και, αλήθεια, από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι δημιουργοί επιβεβαιώνουν οτι η ιστορία δεν πρόκειται να τελειώσει, ποιος ο λόγος να κρατάει το δίκτυο τη σειρά στον άερα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, οπότε και θα προβληθεί το (and I quote) "season finale"?

Και την τελική, αδιαφορώ για το Reunion, μια σαχλαμάρα της σειράς ήταν, για να χαζεύω ενώ σερφάρω. Αλλά πλέον μιλάμε οτι το Fox καταφέρνει κάθε μήνα που περνάει να ξεπερνάει τον εαυτό του στο πώς θα πηδήξει το κοινό του. Μόνο σε αυτή τη σεζόν, από Ιούνιο σε Δεκέμβριο, έχει κόψει 5 σειρές, τη μία με πιο ηλίθιο τρόπο από την άλλη, ενώ χάρη στον άθλιο προγραμματισμό του δεν ήξερε τι να κάνει τη μόνη του νέα επιτυχία.

Seriously, κατά τη διάρκεια των αφιερωμάτων στο 2005, ένα από τα installments θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Κανάλι που Έκοψε το Firefly.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου