NBC midseason schedule

Επιτέλους και λίγη κοινή λογική. Το NBC κάνει όλες τις σωστές κινήσεις και ποντάρει στο εξαιρετικό κωμικό του line-up για τα βράδια της Πέμπτης. Όχι, το Joey δεν θα παραμείνει τα βράδια της Πέμπτης. In fact, δε θα παραμείνει γενικώς: η σειρά αποσύρεται από το πρόγραμμα του καναλιού τουλάχιστον μέχρι το πέρας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Τι κρίμα.
Mondays
8-9 p.m. Surface
9-10 p.m. Las Vegas
10-11 p.m. Medium
Oh, look! Mediocrity night remains intanct!
Tuesdays
8-9 p.m. Fear Factor
9-9:30 p.m. Scrubs
9:30-10 p.m. Scrubs
10-11 p.m. Law & Order: Special Victims Unit
Yep, η λογική στην οποία αναφερόμουν στην αρχή. Από την Τρίτη 3/1, το Scrubs επανέρχεται στο πρόγραμμα του δικτύου με την 5η σεζόν του, σε διπλές δόσεις. Τα 2 επεισόδια της διάσημης κωμωδίας παίρνουν τη θέση που κατείχαν ως τώρα τα επίσης ημίωρα Office και My Name is Earl.
Wednesdays
8-9 p.m. E-Ring
9-10 p.m. The Biggest Loser: Special Edition
10-11 p.m. Law & Order
Yeah, whatever.
Thursdays
8-8:30 p.m. Will & Grace
8:30-9 p.m. Four Kings
9-9:30 p.m. My Name Is Earl
9:30-10 p.m. The Office
10-11 p.m. ER
Eδώ είμαστε. Η πλήρως ανταγωνιστική βραδιά της Πέμπτης χάνει τον Joey και κερδίζει τον Earl! Αυτό το πλήρες sitcom δίωρο θα ματώσει πολύ τους αντιπάλους του, ή έτσι ελπίζει το NBC. Earl Hickey vs Clark Kent vs Sydney Bristow vs Chris Rock vs Seth Cohen? Ο Ash μόνο μας λείπει.
Kατά τα άλλα, την τετράδα των sitcoms συμπληρώνει η νέα κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Seth Green (Buffy, Austin Powers, Robot Chicken, Greg the Bunny), με τίτλο Four Kings. Το κεντρικό concept μιλάει για την ενηλικίωση 4 φίλων, όταν μια απώλεια θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Whatever, παίζει ο Oz, σε λεπτομέρειες θα κολλήσουμε τώρα? Επιπλέον η σειρά είναι των David Kohan και Max Mutchnick, δημιουργών του Will & Grace. Πόσο κακό μπορεί να είναι?

Και ακολουθεί το ανούσιο τριήμερο, με μόνο highlight το West Wing εκεί που το αφήσαμε, Κυριακές στις 8. Τώρα, περιμένω με αγωνία το μεγάλο smackdown της Πέμπτης. Κάτι μου λέει οτι ο Chris θα τις φάει άσχημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου