Showtime rules! & more...

  • Showtime is where it's all happening right now. Το hotter than ever καλωδιακό κανάλι βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την εβδομάδα που διανύουμε. Κάτι το πολυσυζητημένο mini-series Speeper Cell, κάτι οι 3 υποψηφιότητες για Golden Globes που συνδυάστηκαν με την ανανέωση για 2η σεζόν του ωραιότατου dramedy Weeds (υπεύθυνο για τις προαναφερθείσες υποψηφιότητες), ήρθαν τώρα και οι φήμες περί Arrested Development για να δέσει το γλυκό. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, υπεύθυνοι του καναλιού βρίσκονται σε διερευνητικές συζητήσεις με την παραγωγό εταιρεία Imagine προκειμένου η εξωφρενικά αστεία σειρά να συνεχίσει και μετά το 3ο και, για την ώρα, τελευταίο της έτος.

  • Λίγη έκπληξη προκάλεσε η επίσημη ανακοίνωση του Fox που μας πληροφορούσε οτι το επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας είναι και το τελευταίο, για το Kitchen Confidential. Σε παρεμφερή νέα, το Sci Fi αγόρασε από το ABC τα δικαιώματα προβολής όλων των επεισοδίων που έχουν γυριστεί για την σειρά Nightstalker, συμπεριλαμβανομένων και 3 που δεν προβλήθηκαν ποτέ λόγω του κοψίματος της σειράς.

  • Μερικοί ενδιαφέροντες guest stars για το ερχόμενο διάστημα.
    Η Morena Baccarin (Firefly) θα έχει ένα story arc σε επερχόμενα επεισόδια του O.C.
    Ο Greg Grunberg (Felicity, Alias) πρόκειται να περάσει κι αυτός από το κρεβάτι του Dr. House. Έλα, έλα, καταλάβατε τι εννοώ.
    Η Jolene Blalock (Enterprise) θα ερμηνεύσει μια γυναίκα από το παρελθόν του Sawyer, σε προσεχές επεισόδιο του Lost.
    H Lucy Lawless (Xena) μετά την Veronica Mars θα ξαναπεράσει από το Battlestar Galactica για ένα encore 2 επεισοδίων στο ρόλο της δημοσιογράφου D'anna Biers. Να θυμήσω οτι η σειρά επιστρέφει για το β' μέρος της 2ης σεζόν της στις 6/1.

  • Τέλος, μερικά development news.
    Οι Jeremy Sisto (Six Feet Under) και Timothy Hutton θα πρωταγωνιστήσουν στον πιλότο Kidnapped για το NBC, όπου καθόλη τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής σεζόν θα προσπαθούν να εξιχνιάσουν μια περίπτωση απαγωγής και να επιστρέψουν το θύμα ασφαλές στην οικογένειά του.
    Στο Nine Lives του ABC θα παρακολουθούμε για ολόκληρη τη σεζόν μια ληστεία τράπεζας και τις συνέπειές της. Δεν ξέρω, όταν για 13 επεισόδια παρακολουθούμε καθηλωμένοι μια προσπάθεια απόδρασης από φυλακή, τότε πια όλα είναι πιθανά στο σημερινό τηλεπτικό τοπίο.
    Στο νεανικό WB, το Pretty Little Liars αφηγείται την ιστορία 4 16χρονων κοριτσιών που τις επισκέπτεται το πνεύμα μιας νεκρής φίλης τους. Ρotential greatness there, θέλω να πω, πιάσατε το σημείο που μιλάει για 4 δεκαεξάχρονα κορίτσια? Και το "pretty" του τίτλου?
    Επίσης στο WB, το εξαιρετικά ενδιαφέρον concept του πιλότου Midnighters θα έχει να κάνει με νέους που γεννήθηκαν ακριβώς μεσάνυχτα. Και τι με αυτό? Οι εν λόγω midnighters θα έχουν πρόσβαση σε μια 25η ώρα της ημέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου