2005 Review: Intro

Σας το ευχήθηκε και ο David Boreanaz, οπότε ποιος είμαι εγώ τώρα μπροστά του, αλλά όπως και νά'χει... Καλή Χρονιά!

Από σήμερα το 2005 είναι παρελθόν και κατά τη διάρκεια όλου του Ιανουαρίου θα γίνει μια εκτενής κριτική του έτους που φεύγει παράλληλα με ένα μικρό preview αυτού που έρχεται.

Προσωπική μου άποψη είναι οτι η χρονιά που μας αφήνει υπήρξε μια από τις πλέον αδύναμες των τελευταίων ετών-- για πρώτη φορά μετά από χρόνια, τον φετινό χειμώνα δε ντεμπουτάρισε ούτε μία σπουδαία σειρά αφήνοντας ως κορυφαίες πρεμιέρες του 2005 ορισμένες midseason replacements της περσινής σεζόν (Grey's Anatomy, The Office, αλλά και το κομμένο The Inside). Αντιπαραθέτοντας: δίπλα στα φετινά Prison Break, How I Met Your Mother, My Name is Earl και άλλες διασκεδαστικές πρεμιέρες, το 2004 έχει να αντιπαραθέσει Deadwood, Lost, Veronica Mars, Entourage και House. Επιπλέον, φέτος έλειψαν 2 σειρές-εγγύηση που μαζί με το Shield αποτελούν την Αγία Τριάδα των crime shows: The Sopranos και The Wire.


Και όσο αφορά τις νέες σεζόν παλαιότερων shows? Εδώ η κατάσταση ήταν ανάμεικτη, με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πρόσφατων χρόνων να είναι φέτος σε χαμηλότερο επίπεδο (Nip/Tuck, Desperate Housewives, Lost, The O.C., 24) και μερικές άλλες να απολαμβάνουν το καλύτερο σερί επεισοδίων τους (Veronica Mars, Gilmore Girls, Deadwood, Arrested Development, Alias, Smallville).

Mε καθημερινά, λοιπόν, κείμενα καθ'όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου, θα δούμε αναλυτικότερα τη χρονιά που φεύγει και πιο συγκεκριμένα με λίστες των κορυφαίων στιγμών, προσώπων, quotes, κυκλοφοριών dvd, νέων σειρών και επεισοδίων του 2005. Επιπλέον, θα υπάρξει υπενθύμιση για το πού βρίσκονται όλες οι σειρές που έκαναν πρεμιέρα μέσα στο έτος, μαζί με μια ματιά στις σειρές που βρίσκονται τώρα στο μέσο της σεζόν τους. Τέλος θα τσεκαριστεί η κατάσταση των μεγαλύτερων καλωδιακών καναλιών και, σαν κερασάκι, το μανιφέστο μίσους κατά του δικτύου Fox και των κατορθωμάτων του μέσα στο 2005.

Και μέσα σε όλα αυτά, μην ξεχνιόμαστε-- αύριο κιόλας ξεκινάει επίσημα το β' μισό της φετινής σεζόν, με φρέσκο επεισόδιο Arrested Development, ακολουθούμενο από περισσότερες πρεμιέρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μαζί με όλα τα παραπάνω, λοιπόν, και ένα Spring Preview είναι in order.

Stay tuned...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου