2005 Review: Previously On... Fox

...Arrested Development
Για τη μοναδική περίπτωση σειράς που δεν έχει τύχει ούτε ενός επεισοδίου κάτω από τη βάση, μοιάζει κάπως περιττό να σχολιαστεί η φετινή της επίδοση. Παρ'όλ'αυτά, αν και κάτι τέτοιο φάνταζε αδύνατο, τα φετινά επεισόδια είναι ακόμα καλύτερα από αυτά των προηγούμενων σεζόν. Ξεπερνώντας το υστερικά αστείο story arc της Charlize Theron, ο Mitchell Hurwitz με την ομάδα σεναριογράφων του καλούνται τώρα να παραδόσουν το καλύτερο δυνατό φινάλε για την κορυφαία τηλεοπτική κωμωδία ίσως όλων των εποχών, που μπορεί ταυτόχρονα να μην είναι και το φινάλε. Ξέρω. Εντελώς Arrested Development.
Επιστρέφει 2/1.

...Prison Break
Οι προκλήσεις είναι πολλές για τη σειρά που δημιούργησε φέτος τόσο buzz που το Fox δεν ήξερε τι να την κάνει (what's wrong with this picture?). Πώς θα συνεχίσει πάνω στο cliffhanger του Fall Finale της? Πόσο θα καθυστερήσει το αναπόφευκτο? Και πώς θα αλλάξει η σειρά μετά την έλευσή του? Πολλές ερωτήσεις, και ξέρουμε ήδη οτι οι απαντήσεις που θα έρθουν θα είναι τελείως παράλογες. Και θα τις λατρέψουμε γι'αυτό ακριβώς.
Επιστρέφει 20/3.

...House
Όπως και στην πρώτη σεζόν, έτσι το πρώτο μισό της δεύτερης αποτελείται κυρίως από μεμονωμένα επεισόδια. Είναι φυσικά εμφανές οτι υπάρχει φέτος η διάθεση να προχωρήσουμε γρηγορότερα στην εισαγωγή ενός ongoing arc, και μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ταιριάξει το ερωτικό παιχνίδι του House με την πρώην του. Οι ασθένειες της εβδομάδας παραμένουν φυσικά το δυνατό σημείο της σειράς, story-wise, και αυτές ακόμα τις καταφέρνουν άψογα. Αλλά περιμένω με αγωνία μια μεγαλύτερη ιστορία.
Επιστρέφει 10/1.

...The O.C.
Για κάποιο περίεργο λόγο είμαι αισιόδοξος για το υπόλοιπο μισό της φετινής 3ης σεζόν της νεανικής σαπουνόπερας. Η πάλαι ποτέ ένοχη απόλαυση έχει μετατραπεί φέτος σε ένοχα καταναγκαστικά έργα, κοινώς... δε βλέπεται. Όμως στα τελευταία επεισόδια διέκρινα κάτι από το παλιό καλό sappiness που λάτρεψα, η Autumn Reeser μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό regular cast member στο μέλλον, η Jeri Ryan και το εξωφρενικά βαρετό story arc της έφυγαν από την California, και νέα πρόσωπα που υπόσχονται ζουμερές εξελίξεις προστίθενται στο cast. Μεταξύ αυτών, η Nikki Reed (Thirteen) και, χωρίς να έχει ανακοινωθεί όμως ακόμα, Morena Baccarin (Firefly). Αν μάλιστα η Marissa επιστρέψει στο σχολείο με την υπόλοιπη παρέα και τελειώνουμε με αυτή την ιστορία με τον Johhny Λέτσο, η σειρά που ντρεπόμαστε να αγαπούμε θα γίνει και πάλι αντικείμενο του πόθου μας.
Επιστρέφει 12/1.

Up Next: ABC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου