2005 Review: Previously On... NBC

...The West Wing
Eπανεφευρίσκοντας εντυπωσιακά τον εαυτό της, η εδώ και δυο χρόνια γερασμένη σειρά φέτος ξανάνιωσε, ασχολούμενη πλέον με την ίδια την πολιτική και όχι με τους ανθρώπους που τη διαμορφώνουν. Το συναρπαστικό σερί επεισοδίων θα μας οδηγήσει εν τέλει στην εκλογή του νέου Προέδρου, αλλά πρώτα θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα συμβεί με το χαρακτήρα του Leo McGarry μετά τον ξαφνικό θάνατο του John Spencer τον προηγούμενο μήνα.
Επιστρέφει 8/1.

...My Name is Earl
Οδεύουμε πλέον στο κρίσιμο σημείο όπου η σειρά θα πρέπει να μας δείξει τι άλλο έχει στο μανίκι της. Μετά από την εξαιρετική αρχή της, έπεσε κι αυτή στη λογική της επανάληψης ορισμένων μοτίβων, πολύ πιο νωρίς από ό,τι θα περίμενε κανείς. Σύντομα θα ξέρουμε.
Επιστρέφει 5/1.

...The Office
Ύστερα από μια μικρή κοιλιά αμηχανίας λιγοστών επεισοδίων στην αρχή της δεύτερης σεζόν της, η φοβερή κωμωδία έχει πάρει φωτιά. Χάρη στον ιδιοφυή Steve Carell που δεν κουράζει λεπτό, τα ανεξάντλητα θεματικά επεισόδια (το περιβάλλον γραφείου βοηθάει στη δημιουργία μεγάλης δεξαμενής ιδεών) και την εισαγωγή περισσότερων ongoing storylines, πέραν της σχέσης Pam-Jim, η σειρά διανύει την καλύτερη περίοδό της δίχως σημάδια κούρασης, πλέον.
Επιστρέφει 5/1.

Up Next: CBS & UPN
Also: Fox, ABC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου