2005 Review: Previously On... ABC

...Grey's Anatomy
Ακόμα δεν έχω δυστυχώς προλάβει να πιάσω τη δεύτερη σεζόν του εξαιρετικού ιατρικού δράματος, αλλά καθόλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν δεν έχω πάψει να διαβάζω τα καλύτερα. Κι αν η πρώτη, περσινή περίοδος υποδεικνύει τίποτα, είναι οτι το hype δεν είναι να το φοβάσαι όταν μιλάμε για το Grey's Anatomy. Με τα ερωτικά μπλεξίματα των νέων χειρούργων να μην λένε να ηρεμήσουν, το δίκτυο επέλεξε πριν την προβολή νέων επεισοδίων να ετοιμάσει ένα special recap 40λεπτο για την Κυριακή 8/1, ώστε να βοηθήσει τους νέους θεατές να ακολουθήσουν τα αρκετά storylines. Κατεβάστε καλύτερα τα 9+12 επεισόδια και ανακαλύψτε τα από μόνοι σας.
Επιστρέφει 15/1.

...Desperate Housewives
Οι νοικοκυρές διασπάστηκαν αφήνοντας στη θέση της περσινής έξυπνης και πρωτότυπης σειράς, 4 καρικατούρες που πασχίζουν να κρατήσουν η κάθε μια το δικό της ξεχωριστό show. Συνδετικός κρίκος των γελοίων storylines και της ασυνεπούς ανάπτυξης των κεντρικών χαρακτήρων, είναι ένα μυστήριο που δεν ενδιαφέρει κανέναν. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη-- το Desperate Housewives είναι dead show walking που όμως δυστυχώς δεν έχει να πάει πουθενά, χάρη στα τεράστια νούμερα που σημειώνει.
Eπιστρέφει 8/1.

...Alias
Στη φετινή σεζόν της κατασκοπικής σειράς εισήχθησαν νέα πρόσωπα και, το κυριότερο, νέα μυθολογία. Με ένα σερί εξαιρετικών επεισοδίων γνωρίσαμε το ουσιαστικό female lead για φέτος, λόγω της εγκυμοσύνης της Jennifer Garner, και θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις Sydney Bristow και Rachel Gibson μαζί στο πεδίο της μάχης, με την επιστροφή της σειράς μετά τη γέννα της Garner. Επιπλέον, από τη στιγμή που η φετινή θα είναι και η τελευταία σεζόν, για το β' μισό της ετοιμάζονται εκρηκτικά storylines. Αν κρίνουμε από την ως τώρα φετινή της επίδοση, η σειρά μπορεί άνετα να πάει για το σπουδαίο φινάλε που της αξίζει.
Επιστρέφει 2/3.

...Lost
Το καστ παραμένει σπουδαίο, η ανάπτυξη χαρακτήρων κορυφαία, οι πλοκές ενδιαφέρουσες, αλλά κάπου ανάμεσα σε μηχανικά τέρατα, επιζήσαντες, καταπακτές, Αυστραλούς, άλογα, ψυχολογικά πειράματα, εμπόρους κοκαϊνης και μαγικούς αριθμούς, νιώθω πως η σπίθα έχει πλέον χαθεί.
Επιστρέφει 11/1.

Up Next: NBC
Also:
Fox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου