2005 Review: Previously On... The WB

...Gilmore Girls
Τα λόγια και ικανότητά μου να περιγράφω σκέψεις και συναισθήματα με αυτά, με προδίδουν όταν φτάνει η στιγμή να εξηγήσω το γιατί λατρεύω τόσο πολύ αυτή τη σειρά. Με την εξαίρεση του πρώτου μισού της 4ης σεζόν, δεν υπάρχει ένα τυχαίο σερί 10 επεισοδίων που να μη μου έχει φέρει κλάμματα, απόλυτη ευτυχία, συναρπαστικές εξελίξεις για τους αγαπημένους χαρακτήρες και συνεχή αλλαγή όσων θεουρούνται δεδομένα. Έτσι και το πρώτο μισό της φετινής σεζόν τα είχε όλα, και μάλιστα κατάφερε να δουλέψει ικανοποιητικά πάνω στο κλείσιμο της συγκλονιστικής 5ης σεζόν. Στα 6 της -πλέον- χρόνια, η σειρά καταφέρνει ακόμα να είναι καλύτερη κάθε χρόνο.
Επιστρέφει 10/1.

...Supernatural
Η νέα σειρά τρόμου, σώθηκε στις καθυστερήσεις! Με μια σειρά 2-3 λιγότερο έντονων ιστοριών, το ενδιαφέρον μου ήταν έτοιμο να πάει να βρει τον πατέρα Winchester... μέχρι που αυτός βρήκε εμάς! Αν το φάντασμα της εβδομάδας επιστρέψει στο επίπεδο αγωνίας των πρώτων επεισοδίων και η μυθολογία πάρει μπροστά για τα καλά, η σειρά είναι ασφαλής. Επιτέλους είδα τη διάθεση για κάτι τέτοιο, οπότε της δίνω μεγαλύτερη διορία να με κερδίσει απόλυτα.
Επιστρέφει 17/1.

...Smallville
Το κοινό της σειράς χτυπιέται οτι πρόκειται για την καλύτερη σεζόν της, και δε δυσκολεύομαι να το πιστέψω! Το fun-o-meter βρισκόταν εκεί ψηλά καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, πετυχαίνοντας πιο διασκεδαστικές αναφορές από την περσινή και μάλιστα στα πλαίσια ενός πολύ πιο καθηλωτικού storyline (Σηκώστε χέρια όσοι προτιμούν τις μάγισσες από τον Brainiac? Yeah, thought so.) Μένει φυσικά να δούμε πώς θα πορευτεί τώρα η σειρά, πότε θα δούμε την επιστροφή του James Marsters, και τι θα συμβεί στο 100ο επεισόδιο, διότι παραδοσιακά στο 100ο επεισόδιο σειρών συμβαίνουν όχι ακριβώς ευχάριστα πράγματα.
Επιστρέφει 12/1.

Up Next: New Series Status
Also: Fox, ABC, NBC, CBS & UPN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου