NBC Update: Somebody's Watching

Ο ήδη θρυλικός πιλότος Nobody's Watching που είχε δημιουργήσει ο Bill -Scrubs- Lawrence πρόπερσι για το WB (και που φυσικά απορρίφθηκε) βρήκε πριν λίγους μήνες το δρόμο του προς το YouTube όπου η δημοτικότητά του εκτοξέυτηκε ραγδαία, δημιουργώντας φανατικό κοινό και ξεπερνώντας τα 600,000 downloads. Όπως ανακοινώθηκε το περασμένο τριήμερο από τον πρόεδρο του NBC, Kevin Reilly, το δίκτυο πρόκειται να αναλάβει το sitcom, αρχικά με τη δημιουργία ενός αριθμού webisodes και στη συνέχεια παραγγέλνοντας σενάρια με την προοπτική τα πρώτα επεισόδια να είναι έτοιμα κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν.

Ένα ακόμα θαύμα του internet...

Σε άλλα νέα, το δίκτυο παρουσίασε το πρόγραμμα των πρεμιερών του:
18 Σεπτεμβρίου: Studio 60 on the Sunset Strip
19 Σεπτεμβρίου: Law & Order: Special Victims Unit
20 Σεπτεμβρίου: Kidnapped

21 Σεπτεμβρίου:
My Name Is Earl, The Office
25 Σεπτεμβρίου:
Heroes
3 Οκτωβρίου: Friday Night Lights
11 Οκτωβρίου:
30 Rock

Σε δυο ακόμα ενδιαφέροντα νέα για το NBC, για το Νοέμβριο προγραμματίστηκε η προβολή μιας δίωρης εκπομπής με υλικό από την εμφάνιση της Madonna στο Wembley για την καλοκαιρινή της περιοδεία (αφού κανείς δεν αξιώνεται να την φέρει στο ΟΑΚΑ, ας βολευτούμε με την οθόνη του PC μας... I guess...), σε σκηνοθεσία Jonas Ackerlund.

Τέλος, ανανεώθηκε και επίσημα για δεύτερη σεζόν η μεγαλύτερη καλοκαιρινή επιτυχία, το ριάλιτι America's Got Talent, που αναμένεται να επιστρέψει στο πρόγραμμα του σταθμού κάποια στιγμή μετά την πρωτοχρονιά.

Α, και το Windfall κόβεται. Η σωστή αντίδραση σε αυτό το τελευταίο είναι: "ποιο?"

2 σχόλια:

  1. RE: Jonas Åkerlund

    Προσπαθώ να καταλάβω πώς γίνεται ο ίδιος άνθρωπος που έχει σκηνοθετήσει το υπέροχο "Beautiful Day", να έχει κάνει και το τραγικό "American Life"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικο το λες, ε? Δεν ξέρω, εμένα κάτι μου έκανε... Εξάλλου τον Jonas τον αγαπάμε για το γενικότερο σύνολο της δουλειάς του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή