Bits

ΟΚ, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για μια τέτοια δήλωση, αλλά σταματήστε με αν μπορείτε: το casting της χρονιάς έρχεται στις 24 Οκτωβρίου στο CW! O Logan Huntzberger (Matt Czuchry) του Gilmore Girls θα παίξει τον ετεροθαλή αδερφό του Logan Echolls (Jason Dohring) στη Veronica Mars! Γαλαζοαίματος boyfriend Logan εναντίον γαλαζοαίματου boyfriend Logan? Δεν 8α αυτοκαταστραφεί το σύμπαν ή κάτι τέτοιο?

Σε σχετικά νέα, η Amy Palladino λίγο αφού άφησε ορφανά τα Gilmore Girls της, κατάφερε να πετύχει συμφωνία με το δίκτυο Fox (όχι που θα άφηναν ένα τέτοιο ταλέντο να κόβει βόλτες στο Hollywood) που προβλέπει την παραγωγή νέου πιλότου με σημαντικά χρηματικά πρόστιμα για το κανάλι, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει σε series pickup. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι μέσα στο 2007 θα απολαμβάνουμε τη νέα σειρά της φοβερής δημιουργού, μια ημίωρη dramedy για δυο αποξενωμένες αδερφές που έρχονται και πάλι κοντά όταν η μία συμφωνεί να γεννήσει το παιδί της άλλης.

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν! Σε συνέντευξή του στο TV Guide, o Ian McShane του Deadwood επιβεβαίωσε πως οι ηθοποιοί της σειράς βρίσκονται σε συζητήσεις με το ΗΒΟ προκειμένου να κλείσουν οι συμφωνίες για τις δύο τηλεταινίες-φινάλε της σειράς. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο. Δηλαδή υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα να ζήσουμε ένα 2007 όπου θα δουλεύουν στην τηλεόραση ταυτόχρονα David Milch, Aaron Sorkin, Amy Palladino και Tim Minear? Πάει το παντελόνι.

Σε εξίσου ποιοτικές ειδήσεις, το CW ανακοίνωσε νέο μουσικό ριάλιτι, από το οποίο θα προκύψει το νέο μέλος των Pussycat Dolls. ΟΚ, για να καταλάβω δηλαδή. Επί 8 εβδομάδες θα παρακολοθούμε ευπαρουσίαστες νεαρές (sic) που θα προσπαθούν να outslut each other? I'm sooo there.

Για το τέλος, οι πρεμιέρες του CBS. Huh. Τους είχα ξεχάσει αυτούς. Αναρωτιέμαι γιατί. Αν και για να είμαι δίκαιος, φέτος -χαμένες ανάμεσα στα ριάλιτι και τα CSI- νομίζω πως υπάρχουν πράγματι μια-δυο ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Πέμπτη 14/9: Survivor: Cook Islands
Κυριακή 17/9: The Amazing Race 10
Δευτέρα 18/9: How I Met Your Mother, CSI: Miami
Τρίτη 19/9: The Unit, Smith
Τετάρτη 20/9: Jericho, Criminal Minds, CSI: NY
Πέμπτη 21/9: CSI: Crime Scene Investigation
Κυριακή 24/9: Without a Trace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου