Entourage: The Release

Ένα ακόμα σερί δυνατό επεισόδιο για το Entourage, που μοιάζει να έχει βρει πάλι για τα καλά το πάτημά του. Αυτή την εβδομάδα εστιάζει σε αυτά που ξέρει να κάνει καλύτερα-- συμφωνίες που πάνε κατά διαόλου, loose Drama, Ari υπό πίεση.


Το στόρι του Drama άψογο, από το ξέσπασμά του για τον πλέον γελοίο λόγο, μέχρι την αντίδρασή του όταν ο Ed Burns του προσφέρει το ρόλο. ("Fuck anger management!") Βέβαια προσωπικά δεν τον αντέχω τον Ιρλανδό και δεν ξέρω αν υποτίθεται πως η σειρά προσεγγίζει τον πιλότο του ως το μεγάλο άνοιγμα του Johnny στη βιομηχανία, αλλά εγώ θα δυσκολευτώ πολύ να χωνέψω πιθανή επιτυχία του.

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και με τη δουλειά του Vince. Για αυτή την artsy pretentious μπούρδα γίνεται όλος αυτός ο χαμός? Την ίδια σκηνή βλέπουμε? "I am Queens Boulevard." Σιγά μην είσαι και ο Σπάρτακος. Και ο σκηνοθέτης της ταινίας? Ο ορισμός του μαλάκα ψευτοκουλτουριάρη. Αν προσπεράσουμε το γεγονός οτι ο Vince ρισκάρει την καριέρα του (ειδικά μετά την απόλυσή του) για κάτι που μοιάζει -στην καλύτερη περίπτωση- με ανθυποScorsese, τότε μπορώ να πω ότι διασκέδασα και τις δικές του σκηνές. Εξάλλου, αυτή η χρωματιστή αφίσα ήταν όντως φρικτή.

Ο καλύτερος φυσικά ήταν και πάλι ο Ari, και πάλι υπό πίεση να φωνάζει στον Lloyd και να βρίζεται με κάθε άνθρωπο που του μιλάει. Η παραδοσιακή εμφάνιση ενός deus ex machina έγινε επιτέλους και στο Entourage-- πειράζει που τώρα θέλω ακόμα περισσότερες εμφανίσεις από τον Malcolm McDowell? Προσδοκώ πολλές μάχες του με τον Ari ακόμα και για τον τελευταίο πελάτη! (απλά θα ουρλιάξω από χαρά αν δω τον χαρακτήρα του McDowell να προσφέρει ταινία στον Drama και να τον παίρνει από τον Ari!)

Και τυπικά λοιπόν back to business η σειρά (επειδή κάποιοι το απάιτησαν...) και τώρα το επόμενο λογικό βήμα είναι να βρει τελικά και κάποια νέα δουλειά ο Vince, γιατί μεταξύ της απόλυσης από το Aquaman, το βούλιαγμα του Medellin και το φιάσκο του Queens Boulevard release, ο τύπος μου φαίνεται σε λίγο θα θρέφεται από τη σειρά του Ed Burns που θα κάνει ο αδερφός του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου