Casting directors on drugs!

Μέσα σε ένα μόλις δίωρο έμαθα οτι:
α) η Tori Spelling θα παίξει την υπεύθυνη του gossip column στην επερχόμενη σεζόν του Smallville, πλήρης με τις υπερδυνάμεις τις και με τα απ'όλα της, και
β) ο Richard Grieco θα εμφανιστεί σε 6 επεισόδια της 3ης σεζόν της Veronica Mars.

Camp-o-meter: 101%

Τα σχόλια...

7 σχόλια:

  1. H Tori θα παίζει και στον Κθούλου. Τώρα δεν ξέρω ποίο είναι πιο τρομερό. Η πλαστική εγχείρηση στα βυζιά της (ακόμα είναι σημείο συζήτησης) ή ο Κθούλου....

    Πάντως αν παίζει ο Griego στην Veronica (παντού υπάρχει ένας ... Έλληνας), τότε αγριεύουν τα πράγματα (όπου παίζει ο Griego έχει sex, βία και μπόλικο ανδρισμό, σαν τον Σομερ κατιτίς).

    Για το Lost δεν είπες τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Lost δεν έχει ανακοινώσει κάποιο fun fun fun casting bit φέτος. Πέρσι ας πούμε, είχαμε την Katey Segal, φέτος έχουμε ως τώρα τον Santoro και δύο άγνωστες τύπισσες.

    Πάντως όταν διάβασα τον τίτλο "21 Jump Street Star Moves to Neptune" κόντεψα να πετάξω κάτω το πληκτρολόγιο έτσι που τινάχτηκα, νομίζοντας οτι θα φέρνανε τον Johnny Depp... (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα πιθανότατο με τον τίτλο να φέρνανε τον Fuller (Mr.X? Hello!)... Θα είχε και φάση ο ρόλος του (είτε σαν μπάτσος είτε σαν σπιούνος, ταιριάζει και στα 2).

    Well Lost... φυσικά για το revelation των αριθμών (εχει βουήξει το youtube).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A, σε αυτό αναφερόσουν? Λοιπόν, όσο αφορά στην "αποκάλυψη" για το Lost, φυσικά την έμαθα, αλλά είχα αποφασίσει από την αρχή του καλοκαιριού οτι δε θα ασχοληθώ εκτενώς με οτιδήποτε δεν συμβαίνει στην ίδια τη σειρά. Αν θέλουν να απλώσουν το στόρι σε 300 διαφορετικά media, ελεύθερα, αλλά εγώ δεν έχω τη διάθεση να ακολουθήσω. Λογικά αυτά που μάθαμε θα εμφανιστούν με κάποιο τρόπο και στη σειρά, οπότε θα τα σχολιάσω τότε αναλυτικά.

    Προς το παρόν, for what it's worth, βρήκα την αποκάλυψη πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, και να βγάζει νόημα με έναν περίεργο, Lost-logic τρόπο. Θα με ενδιαφέρει πάρα πολύ να δω πώς θα μπει στο narrative της σειράς, και πώς θα χτιστεί η μυθολογία πάνω σε αυτό το νέο δεδομένο. Αλλά μέχρι να το δω στη σειρά, δεν υπάρχει. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Και μόλις περάσει και η επόμενη εβδομάδα, να ξεμπουκώσω λίγο από Νύχτες Πρεμιέρας κι εξεταστική, οι ενημερώσεις θα είναι ακόμα πιο τακτικές.
    Btw το logo του blog σου είναι απίστευτο. Και τίποτα να μην έγραφες, θα το είχα βάλει στα bookmarks μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι που τελείως αναπάντεχα βρήκα κάποιον πολύ πιο άρρωστο από μένα με τις σειρές της Αμερικανικής τηλεοράσεως!
    Νάχα τον χρόνο σου μόνο, βρε παιδί μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ χαίρομαι που με βρήκες! Ο χρόνος μου στη διάθεσή σας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή