Hospital romances


Από το Nip/Tuck έχουμε συνηθίσει τα προκλητικά ρομάντζα (θα επανέλθω), αλλά στο House και μόνο η υποψία ενός είναι κάτι το πρωτόγνωρο! Στο ΟΚ επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, ο House κολάζεται από την κούκλα Leighton Meester, την οποία και είχαμε ήδη ερωτευτεί από τους ρόλους της σε Veronica Mars και Surface. Οι δύο τους σκηνές ήταν ξεκαρδιστικά άβολες, ειδικά η πρώτη, με την Cameron να πιάνει τον House την ώρα του φλερτ. Σε μια πρώτη μου προσπάθεια, δεν κατάφερα να φέρω στο μυαλό μου άλλη περίπτωση όπου είδα τον χαρακτήρα του Hugh Laurie σε μια τόσο εμφανώς άβολη θέση, ειδικά απέναντι στην Cameron. Μέχρι τώρα, ακόμα και στην πιο ακραία του περίπτωση, δεν έχει ποτέ αναγκαστεί να ξεπεράσει τους ηθικούς του φραγμούς, και θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε έστω να εξετάζει το ενδεχόμενο. God knows I would! :P

To άλλο στόρι του επεισοδίου δε με έπιασε ιδιαίτερα, κι ας επιχείρησε να κάνει μια oh-so-important εξέλιξη για το χαρακτήρα της Cameron. Δεν πείστηκα όμως για το πόσο ισχυρή ήταν, δεδομένου οτι ήταν ο House που της είπε ψέμματα για την εκβιάσει, κατά κάποιο τρόπο, στο να πάρει αυτή την απόφαση. Geek alert: με το guest spot του Joel Grey ολοκληρώνεται το σετ όλων των σημαντικών χαρακτήρων της 5ης σεζόν της Buffy που εμφανίζονται στο House. (Dawn και Warren πέρσι, Glory και τώρα Doc, φέτος). Ξέχασαν κάποιον? Θα περάσουν τώρα στην 6η σεζόν, ή θα πάνε προς τα πίσω? (να ελπίζω σε Amber Benson?)

Δυο λόγια για το Nip/Tuck. Σε αυτό το επεισόδιο ο Christian καταφέρνει να γίνει κάτι που δεν πίστευα οτι θα ήταν ποτέ δυνατόν: πιο επιφανειακός. Και δεν ξέρω αν η σειρά θα συνεχίσει να τον εξερευνά σε αυτή την κατεύθυνση (σε συνδυασμό με την gay πλευρά του) ή αν η εμφάνιση του Mario Lopez ήταν μία ακόμα περίπτωση stunt casting. To almost-storyline του Sean με τη νταντά θα το αγνοήσω- αν έχει συνέχεια θα σχολιαστεί εν καιρώ, αν όχι τότε απλά παραήταν ασήμαντο. Προτιμώ να βλέπω storylines με τη Liz- είναι τόσο σπάνια, και η Roma Maffia είναι πάντα απολαυστική. Αυτή τη στιγμή, η απόλυσή της από την closeted (και repressed?) λεσβία ιδιοκτήτρια με ενδιαφέρει πιο πολύ από ό,τι συμβαίνει στον Sean, στον Christian ή, θεέ των θεών, στον Matt. Για την Julia, επιφυλάσσομαι- η σειρά, παρά τον over the top χαρακτήρα της, δείχνει διατεθειμένη να μεταχειριστεί την ιστορία του δυσμορφικού παιδιού της με μια σχετική αξιοπρέπεια. Αν και είμαι βέβαιος οτι κάτι παλαβό θα συμβεί εν καιρώ, για την ώρα δηλώνω intrigued.

Αυτά για σήμερα- το Unit το βλέπω αυτή τη στιγμή που γράφω, κι όσο κι αν θέλω κάθε φορά να μου αρέσει αυτή η σειρά, λόγω των ταλέντων πίσω από αυτή, τόσο απογοητεύομαι όποτε της δίνω μια ευκαιρία. Η πρεμιέρα του Office ήταν τόσο καλή που με έπεισε να αφιερώνω στη σειρά δικό της post κάθε εβδομάδα. Όπως και για αυτήν του Grey's Anatomy, την οποία θα παρακολουθήσω ευθύς αμέσως, θα προσπαθήσω να γράψω αργά το βράδυ, αλλιώς μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου