Start Your Engines

Η επίσημη εκκίνηση για τη νέα σεζόν έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα, συμπτωματικά με την πρεμιέρα του Studio 60, του πιο πολυαναμενόμενου νέου show... εδώ και χρόνια. Μια σύντομη ματιά στις πρεμιέρες των επόμενων 7 ημερών:
  • Studio 60 on the Sunset Strip: Η επιστροφή του Aaron Sorkin και του Thomas Schlamme (και του Bradley Whitford, και του Matthew Perry) που γενικά δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    Series premiere, Δευτέρα 18/9.
  • How I Met Your Mother: Ο Βarney επιστρέφει, και μαζί του οι άλλοι τέσσερεις φίλοι του των οποίων τα ονόματα δεν πολυθυμάμαι. Καλά, ΟΚ, τα θυμάμαι (νομίζω) και έχω περιέργεια να δω τι θα συμβεί τώρα που (spoiler για φινάλε πρώτης σεζόν) ο Ted είναι ζευγάρι με τη Robin, και τώρα που η Lily χώρισε με τον Marshall (όντως τα θυμάμαι!) αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε-- με το Arrested Development στον παράδεισο των brillian-but-cancelled shows και το Scrubs να μην επιστρέφει για μήνες, ο χαρακτήρας του Neil Patrick Harris θα είναι η απόλυτη μηχανή παραγωγής ατάκας για αυτό τον χειμώνα.
    Season 2 premiere, Δευτέρα 18/9.
  • CSI: Miami: Hey, αφήστε τα επικριτικά βλέμματα, εντάξει?! Πέρασα το καλοκαίρι ανακαλύπτοντας το σπουδαίο NYPD Blue, και φυσιολογικά έχω μια περιέργεια να δω πώς θα μου φανεί η σημερινή δουλειά του David Carusο, σε σχέση με τις καθηλωτικές ερμηνείες του στη σειρά του David Milch.
    Season 5 premiere, Δευτέρα 18/9.
  • The Unit: Το βαρέθηκα κάπου στη μέση, αλλά κάτι τα ενδιαφέροντα spoilers που διάβασα για το φινάλε της πρώτης σεζόν, κάτι η συμμετοχή της Summer Glau (Serenity) σε recurring ρόλο φέτος, και κάτι το γεγονός οτι διάολε, είναι Mamet και Shawn Ryan μαζί... ακόμα, ε, έχω πειστεί οτι μια δεύτερη ευκαιρία πρέπει να την δώσω.
    Season 2 premiere, Τρίτη 19/9.
  • Law & Order: SVU: Με φρέσκο στη μνήμη τον θρίαμβό της στα Emmy (give me a 'HELL, YEAH!'), η Mariska Hargitay... παίρνει άδεια από τη σειρά! Τη θέση της για 6 επεισόδια αναπληρώνει η θεά Connie Nilsen (Gladiator, Demonlover), ενώ στους guest stars για την αρχή της σεζόν συναντάμε και το όνομα του Jerry Lewis (ναι, αυτού του Jerry Lewis).
    Season 8 premiere, Τρίτη 19/9.
  • Smith: Jaw-dropping cast -που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον νικητή Έμμυ Ray Liotta, και τις υποψήφιες για Όσκαρ Virginia Madsen και Shohreh Aghdashloo- και υψηλό επίπεδο παραγωγής -από σειρά του John Wells δε θα περίμενα κάτι διαφορετικό- με υποχρεώνουν τουλάχιστον να ξεκινήσω να το παρακολουθώ, κι ας έχω ψιλοκουραστεί από το συγκεκριμένο είδος σειρών.
    Series premiere, Τρίτη 19/9.
  • Jericho: Καλός πιλότος, Gerald McRaney στο καστ, υποσχόμενο premise. Αν και κάτι μου λέει οτι μέχρι την τρίτη εβδομάδα θα έχω ξενερώσει, θα το ξεκινήσω. Για τον Gerald McRaney, ρε γαμώτο. Κι επειδή δεν ξέρω αν έγινε σαφές, λατρεύω τον Gerald McRaney, και θα τον παρακολουθήσω σε οτιδήποτε άλλο κάνει στην καριέρα του, αφού αυτό το καλοκαίρι με τρόμαξε με 37 διαφορετικούς τρόπους ως George Hearst στο Deadwood.
    Series premiere, Τετάρτη 20/9.
  • Kidnapped: Καλό καστ, σφιχτός πιλότος και whedonesque showrunner. Ο Jeremy Sisto ιδιαίτερα, φέρνει μια Jack-Baueresque quality στον χαρακτήρα του, σε αντίθεση με τους clean-cut μπάτσους που έχουμε συνηθίσει. Ενδιαφέρον, αλλά επίφοβο στο να μείνει από ιστορία στα μισά της σεζόν.
    Series premiere, Τετάρτη 20/9.
  • The Office: Το καλύτερο κωμικό ensemble που θα υπάρχει οπουδήποτε στην τηλεόραση αυτό το χειμώνα, ηγούμενο από τον πιο χαρισματικό κωμικό αυτή τη στιγμή. Με αγαπημένα cast additions (favorites από Daily Show και Whose Line) και guest writers τους δημιουργούς του original, αλλά κυρίως το resolution στο υπέροχο cliffhanger της 2ης σεζόν, η νέα σεζόν της προσφάτως βραβευμένης με Έμμυ κωμωδίας υπόσχεται ακόμα περισσότερο γέλιο και συγκίνηση από ό,τι πέρσι.
    Season 3 premiere, Πέμπτη 21/9.
  • My Name is Earl: Δεν ξέρω, αν έχω όρεξη θα το τσεκάρω να δω πώς πάνε τα πράγματα στην ΒlueCollarville. Δεν περιμένω να με απογοητεύσει, αλλά επίσης δεν περιμένω οτι θα μείνω εκεί για πολύ.
    Season 2 premiere, Πέμπτη 21/9.
  • Six Degrees: Σπονδυλωτό δράμα σχέσεων, όπου ένα καστ-μαγνήτης, γεμάτο ηθοποιούς με υπολογίσιμη κινηματογραφική καριέρα (Jay Hernandez, Erika Christensen, Bridget Moynahan, Campbell Scott και η αγαπημένη Hope Davis), και το όνομα του uber-producer JJ Abrams στη λίστα των executive producers, υποχρεώνει κάθε θεατή που σέβεται τον εαυτό του να το δοκιμάσει. Δηλώνω προβληματισμένος από το όχι-αρνητικό-αλλά-όχι-θετικό word of mouth, αλλά ελπίζω σε ανάκαμψη λόγω της προσθήκης του Peter -The Shield, Grey's Anatomy- Horton στο δημιουργικό τιμ της σειράς.
    Series Premiere, Πέμπτη 21/9.
  • Grey's Anatomy: Η χειρότερη σειρά που υπάρχει στην τηλεόραση. Βαρετό γράψιμο, κακοί ηθοποιοί, συναισθηματικά αδιάφορο... Μαζί με το Studio 60, ό,τι πιο ασήμαντο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα.
    Ή εναλλακτικά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ GREY'S ANATOMY!!!
    Της πρεμιέρας θα προηγηθεί ένα recap επεισόδιο, μια ευκαιρία να θυμηθούμε όλες τις στιγμές της 2ης σεζόν που μας έκαναν να φάμε τα χέρια μας από αγωνία, να αισθανθούμε so warm inside ή απλά να κλάψουμε τα άντερά μας.
    Season 3 premiere, Πέμπτη 21/9.
Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...
Καλή μας χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου