Death Watch: Monday Night Lights // UPDATE

Τα καλά νέα είναι οτι το NBC δεν απέσυρε το Studio 60 της επόμενης Δευτέρας για να προβάλλει επεισόδιο του Friday Night Lights, αλλά για τότε ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένη η πρώτη επανάληψη.

Τα κακά νέα (για το S60, πάντα) είναι οτι το NBC παρήγγειλε τα υπόλοιπα 9 σενάρια από τους παραγωγούς του Friday Night Lights, κάτι που δεν συνέβη και για τη σειρά του Aaron Sorkin. Θεωρητικά, μπορεί να συμβεί και αργότερα, αλλά όσο πλησιάζουμε στα sweeps του Νοέμβρη και δεν έχουμε νέα, τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται η κατάσταση.

Εν τάχει, μερικά ακόμα ενδιαφέροντα:
  • Το εξαίσιο Friday Night Lights, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, πιθανότατα θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν, ειδικά αν έχει καλή παρουσία στηγ διπλή προβολή του την άλλη εβδομάδα (Δευτέρα αντί της επανάληψης του S60 και Τρίτη στο κανονικό του timeslot).
  • Δεύτερη επίσημη απώλεια της σεζόν, το Runaway του CW. Good riddance.
  • Την τύχη του Kidnapped θα έχει και το Vanished (αλλά όχι και την ποιότητά του) καθώς θα ολοκληρωθεί σε 13 μόλις επεισόδια, με πρακτικά μηδενικές πιθανότητες για δεύτερης σεζόν.
  • Το Brothers & Sisters προστέθηκε στο κλαμπ των νέων shows που ανανεώθηκαν για ολόκληρη τη σεζόν, μετά τα Heroes, Ugly Betty και Jericho.
  • Και τέλος, προς μεγάλη μου ευχαρίστηση αυτή ήταν η εβδομάδα που επιτέλους το Lost ηττήθηκε στα ratings από το... Criminal Minds. Και εις ανώτερα!

2 σχόλια:

  1. RE: Lost -- επιτέλους όντως. Ελπίζω κάποιος να πήρε το μήνυμα. Έτσι όπως προχωρά η σειρά, έχεις την εντύπωση ότι θα κρατήσει δεκάεξι σεζόν.

    Για το Studio 60 τώρα, αυτό για το λιγοστό μεν, αλλά μορφωμένο, με εισόδημα κοινό δεν ισχύει πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισχύει, αλλά υπάρχει κι ένα κάτω όριο. Μπορεί και το West Wing να μην έκανε ποτέ αστρονομικά νούμερα, αλλά έστω ένα διψήφιο το είχε. Με 7άρια και 8άρια, τα πράγματα ζορίζουν πολύ. Από τη μία ή από την άλλη, πάντως, νομίζω πως σύντομα θα έχουμε νέα, θετικά ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή