How I Met Your Mother?


Spoilers για την φανταστική επιστροφή του How I Met Your Mother.

Aν σε αυτό το επεισόδιο πράγματι γνωρίσαμε τη μητέρα, τότε το show φιλοδοξεί να τρέξει αρκετά χρόνια και ταυτόχρονα έκανε αξιοθαύμαστη προσπάθεια να βάλει τις ρίζες για μια δυνατή σχέση μεταξύ του Ted και της μικρής αδερφής της Robin. Αν όχι, τότε: well played, gentlemen!

Λάτρεψα το συνεχές teasing των σεναριογράφων προς το θεατή, έχοντας τη μικρή με το ζόρι να κοιτάει τον Ted σε όλο το επεισόδιο, αλλά στο φινάλε είναι αυτός που σώζει τη μέρα. Η παραλλαγμένη ιστορία που της διηγήθηκε (όπως και η ηθικοπλαστική που είπε στα παιδιά του) ήταν high point του επεισοδίου- pathetic Ted = good TV! Επίσης αγαπημένα σημεία ήταν η αντιπαράθεση Lilly-Marshall και η παρομοίωση του σεξ με την επίσκεψη στο Empire State Building, οι αντιδράσεις της Robin σε κάθε τι που έλεγε το τούβλο boyfriend της Katie, ο τυπάκος που ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά έζησε την καλύτερη μέρα της ζωής του, και φυσικά οι διηγήσεις του Barney για τις faux πρώτες φορές του (η σκηνή από το Dirty Dancing με είχε να γελάω για μόνος μου για αρκετή ώρα αφού τελείωσε).

Επίσης, σε πόσες σειρές της network τηλεόρασης θυμάστε τελευταία ένας πρωταγωνιστής που δεν είναι ανήλικο ρεμάλι να εγκρίνει τη χρήση μαριχουάνας? Go Marshall!

2 σχόλια:

  1. Oh my God, μόλις τώρα έκανα το συνειρμό, που το ανέφερες... Λες να είναι όντως αυτή η μάνα;

    Φοβερό επεισόδιο, btw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό, ναι! Και για τη μάνα, εντάξει, δεν το νομίζω (not really), αλλά σε περίπτωση που θέλουν να το κάνουν ως twist στο μέλλον, έχουν καλό set-up.

    ΑπάντησηΔιαγραφή