BSG gets Season Four

O Αusiello στη σελίδα του TV Guide υποστηρίζει πως το Sci Fi θα παραγγείλει μια 4η και τελευταία σεζόν 13 επεισοδίων για το Battlestar Galactica. To νέο έρχεται ακριβώς τη στιγμή που θα άρχιζα να παθαίνω κρίση, κι επιπλέον 13 έναντι 20 επεισοδίων μου φαίνεται περισσότερο καλό νέο, παρά κακό. Ας μην ξεχνάμε οτι τόσο φέτος όσο και πέρσι, το BSG είχε μπόλικα self-contained επεισόδια, πώς να το πω, για πέταμα. Μια τελευταία σεζόν αποτελούμενη μόνο από winners είναι ο ιδανικός τρόπος να κλείσει αυτή η σειρά.

Phew.

2 σχόλια:

  1. Woo-hoo!

    Πραγματικά καλά νέα, τα τελευταία επεισόδια που έβλεπα σκιάζονταν αρκετά από το φόβο του cancellation. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά I just got into this series!

    Και ναι, 13 επεισόδια αντί για 20 πραγματικά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα. Έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια τελευταία σαιζόν συνεχόμενο roller-coaster!

    Προς το παρόν απολαμβάνουμε με την ησυχία μας πλέον την 3η. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια νέα, ειδικά αυτό για τα 13 επεισόδια. Δεν είχα ούτε 1 στιγμή αμφιβολία για το ότι η σειρά θα συνέχιζε για τέταρτη σεζόν. Τώρα πλέον μπορώ να γυρίσω σε διάφορους και να πω "told you so"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή