American Idol: Top 12

Make!

It!
Stop!


Θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τη Melinda. Τεχνικά, είναι εμφανώς η καλύτερη τραγουδίστρια, και πιθανότατα ό,τι αρτιότερο έχει αναδείξει το Idol μετά την Kelly Clarkson, αλλά μια φωνή μονάχη της τι να σου κάνει? Αν η Mindy Doo έβγαζε CD αύριο, όχι απλά δε θα το αγόραζα, αλλά ούτε που θα έμπαινα στη διαδικασία να κατεβάσω το single. Ποιο κατέβασμα! Ούτε στο MySpace της θα έμπαινα, που παίζουν τα τραγούδια χωρίς να χρειαστεί να κουνήσω το δαχτυλάκι μου. Το ύφος της όταν δεν τραγουδάει είναι ανυπόφορο, ΝΑΙ, σε ΕΣΕΝΑ πάνε όλα αυτά τα σχόλια Melinda, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? Και να μην αρχίσω καν να σχολιάζω τις επιλογές της σε τραγούδια και γκαρναρόμπα. Αυτό το κορίτσι χρειάζεται έναν άγιο άνθρωπο να της δείξει ένα ημερολόγιο...

Πέραν της Melinda, οι μοναδικές άλλες παρουσίες σε αυτή τη 12άδα που δικαιολογούν την παρουσία τους σε αυτήν, είναι και οι δύο by far αγαπημένες μου εδώ και κάμποσες εβδομάδες. LaKisha, σε μια υπέροχα κοντρολαρισμένη ερμηνεία που βάζει τα γυαλιά σε όλες τις στριγκλάρες που έχουμε δει κατά καιρούς να παρατραγουδάνε όποιο κομμάτι βρούνε μπροστά τους, και την Jordin Sparks με το όνομα, το στυλ και το ταλέντο της επόμενης μεγάλης teen pop star. Απόψε δεν ήταν η αγαπημένη μου στιγμή της, αλλά ακόμα και έτσι ήταν καλύτερη από οτιδήποτε άλλο παρέλασε από τη σκηνή του Idol.

Τα αγόρια ήταν όλα φρικαλέα πλην του ευγενώς αποτυχημένου Blake, που προσπάθησε για κάτι καινούριο (δεν τα πήγε άσχημα, παρά τα σχόλια των κριτών που αντίθετα με όσα λένε κατά καιρούς, στην πραγματικότητα επικροτούν τις karaoke versions) αλλά τραγουδιστικά ήταν ανύπαρκτος. Από τα υπόλοιπα 3 κορίτσια, η Haley από το πουθενά -και χωρίς ιδιαίτερο λόγο- φαίνεται να κερδίζει μερικές ακόμα εβδομάδες ζωής, η Stephanie παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο για εμένα (μετά την πρώτη εβδομάδα όπου τη λάτρεψα, δεν έχει τίποτα άλλο από το να ακούγεται ενοχλητικά ίδια με τη Beyonce) ενώ η Gina προσπαθεί, αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από την faux rocker chick βερσιόν του Anthony Fedorov. Kαι θέλουν τώρα να μου πούνε οτι σε αυτή τη φριχτή 12άδα δεν χώραγαν η Rachel Zevita ή η Tami Gosnell? Άσχετοι... (Και μια που μετέφερα το μπαλάκι στα σαϊνια μας, αυτές οι ομοφοβικές εξυπναδούλες πότε ακριβώς προβλέπεται να τελειώνουν? Λέμε τώρα...)

Should go: Χαχα. Όλοι, πλην των 3 γυναικών, άντε και του Blake. Θα καταψήφιζα τον Chris Sligh, ο οποίος αυτή την εβδομάδα έχασε νομίζω και το τελευταίο πράγμα που τον κράταγε σε ένα κάποιο επίπεδο. Όχι οτι είναι χειρότερος από τον Sanjaya, αλλά έχει αρχίσει να με διασκεδάζει η παρουσία αυτού του απαίσιου τυπάκου. Μοιάζει για ένα από τα καλύτερα Idol-related ανέκδοτα που θα θυμόμαστε ακόμη σε 10 χρόνια από σήμερα.

Will go: Brandon Rogers? Stephanie Edwards? Δεν θυμάμαι καν με τι έμοιαζαν τα τραγούδια τους. Η αρχή και η μέση του δίωρου show είναι τα χειρότερα spots, ειδικά αν είσαι βαρετός.

Best of the night:

1 σχόλιο: