American Idol: Top 8 guys

Ούτε καν όρεξη να τους θάψω έχω. Λίγα λόγια για τη χειρότερη 8άδα αγοριών του American Idol.

Ύπνος και θάνατος. Αν βγάλουμε έξω την επαναλαμβανόμενη uneasiness του Simon με τα υποννοούμενα του Ryan, η οποία έγινε τόσο ενοχλητική που κατάντησε διασκεδαστική, δεν υπήρχε τίποτε άλλο στη βραδιά που να δικαιολογεί τα 5 λεπτά από τη ζωή μου που χάνω για αυτό το ποστ. (εκτός το hoola του Vajayjay, πιθανότατα ό,τι πιο eerie έχω δει εδώ και μήνες) Ο Blake έπαιξε συντηρητικά, ο Sligh επίσης, κι επειδή αυτοί είναι οι μοναδικοί καλοί τραγουδιστές στους 8, τι να κάνουν οι υπόλοιποι? Eπίσης, δηλώνω οτι ο Sundance είναι οριστικά dead to me.

Μα το θεό, δεν έχω ιδεά ποιος μπορεί να φύγει από αυτή τη φριχτή 8άδα, και αν ο Vajayjay προχωρήσει πάλι, πετώντας έξω κάποιον ελαφρώς καλύτερό του, δε θα με νοιάξει πλέον διότι έτσι κι αλλιώς μιλάμε για ξεκάθαρο cannon fodder. Είναι λυπηρό που αύριο θα μείνει πιθανότατα εκτός η Sabrina Sloan ή η Gina Glocksen, για να προχωρήσουν άσχετοι σαν τον Jared Cotter ή τον Brandon Rogers.

Should go: Sanjaya, Jared.
Will go: Brandon, Phil.

Δεν υπήρχε τίποτα απόψε που να αξίζει να αναπαραχθεί ποτέ ξανά, οπότε επιστρέφω για ακόμα μια φορά στη φανταστική εκείνη πρώτη νύχτα των κοριτσιών, για να κλείσω την αγαπημένη μου τριάδα τραγουδιστριών για φέτος. Girls, make me proud. :)

2 σχόλια: