American Idol: Top 10


Γιατί κοιτάει σοκαρισμένη η Paula? όπως όλοι μας, προσπαθεί να ξεπεράσει τη θέα της fauxhawk ponyhawk του Sanjaya. Εφιάλτης.

Ναι. Μετά από αυτό δεν ξέρω πώς μπορεί κανείς να ασχοληθεί σοβαρά με οτιδήποτε τριγύρω. Ο άνθρωπος πρέπει να φύγει!

Τεσπά, έτσι κι αλλιώς η βραδιά είχε αρκετές καλές, καμία σπουδαία ερμηνεία. Και η coach Gwes Stefani δε βοήθησε ιδιαίτερα, έτσι όπως κατά τα φαινόμενα χαιρέταγε τους διαγωνιζόμενους σαν γλάστρα και μετά τους έθαβε στην κάμερα. Like, gee, thanks.

Έτσι, ο Sligh ήταν πανηγυρικά out of tune και δε μπορούσε να κρατήσει μια νότα, η Haley ήταν απλά βαρετή, o Chris "JT" δεν απέφυγε τους γνωστούς vocal marathons του. Ευτυχώς υπήρχαν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η Gina και ο Phil σίγουρα δε θα το κερδίσουν αυτό το πράγμα αλλά τουλάχιστον ανέβασαν κάπως τον πήχυ του μετρίου που μέχρι τώρα έδειχνε απελπιστικά χαμηλός. Η μεν faux rocker grrrl εγκατέλειψε την προσπάθεια να μας πείσει οτι είναι κάτι που εμφανώς δεν είναι, ο δε creepy καραφλός μιμήθηκε τον Sting με υποφερτότατα αποτελέσματα! Για το φρικτό καρναβάλι που είναι ο Sanjaya τα είπαμε (μάλλον, τα είδαμε, κι αυτό μου ήταν αρκετό), οπότε μένει η σοβαρή τετράδα.

Η LaKisha με τη Melinda είναι λες και το έχουν βάλει σκοπό να τραγουδάνε τα ίδια πράγματα κάθε εβδομάδα? Shirley Bassey την περασμένη βδομάδα (όταν όλοι λέγανε fun τραγουδάκια) και από μια αμήχανη Donna Summer εκάστη, ετούτη? Κορίτσια, σοβαρευτείτε. Το πιο ανησυχητικό όλων είναι οτι αυτό που είδαμε ήταν μάλλον η αίσθηση που έχουν οι δυο τους για το "fun". Eek.

Δείτε τη Jordin, που κι αυτή από την Bassey, μεταπήδησε με ευκολία στο ανάλαφρο ποπ (αλλά ευτυχώς όχι πάλι σε καμιά animation bland-ίλα της Disney). Δεν είμαι σίγουρος οτι δεν θα κινδυνέψει απόψε (την απόλαυσα όπως πάντα, αλλά το κομμάτι δεν προσφερόταν για Idol), αλλά σε κάθε περίπτωση είναι η μοναδική από τις φιναλίστ, μαζί με τον Blake, που θα είχα αυτή τη στιγμή το παραμικρό ενδιαφέρον να ακούσω τα αναπόφευκτα almbums τους.

Μιλώντας για τον Blake, μια ακόμα solid ερμηνεία. Σε αυτό το σημείο, δε νομίζω οτι υπάρχει πιο σίγουρος διαγωνιζόμενος για την τριάδα. Και by the way, ο Simon είχε περισσότερο δίκιο από όσο νόμιζε όταν αναφερόταν στον Chris Daughtry. Όπως πέρσι οι άσχετοι κριτές θεώρησαν πως η θαυμάσια ερμηνεία του Chris για το Walk the Line ήταν δικό του arrangement, έτσι και φέτος επαίνεσαν τον Blake για το cover των 311 sto Love Song των Cure. Dawg, είναι η δουλειά σου να τους ξέρεις. Και επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σοφό να αναφέρονται οι κριτές του show επικριτικά στον Daughtry-- 3 stars έχουν βγάλει όλους κι όλους. Ας έκανε ο Blake τις πωλήσεις του Bald One...

Should & Will go: Sligh. Θα φύγει, γιατί τραγούδησε νωρίς και ήταν πληκτικός. Πρέπει να φύγει γιατί από την πρώτη στιγμή του στην 24άδα φανέρωσε το οτι δεν είναι το μεγάλο στρατηγικό μυαλό που νομίζει οτι είναι, δεν είναι η φωνάρα που νομίζει οτι είναι, δεν είναι όσο αστείος νομίζει οτι είναι, και γενικά δεν είναι όσο cool νομίζει οτι είναι. Μην αφήσεις την πόρτα να σε χτυπήσει ενώ αποχωρείς, oh Chubby One.

3 σχόλια:

  1. Xaxaxa! Se latreyw! Pe8ainw me ta sxolia sou ka8e fora!!! Xaxaxa!

    Oh the chubby one is sooo getting kicked out... :P

    Sanjaya 8ea! Mono ayto exw na dhlwsw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sorry gia to double post! Alla! Exw k apodeikseis gia tis kathgories mou!

    http://www.dlisted.com/node/7792

    ENJOY SANJAYA! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε δεν ξέρω γιατί μου το έκανες τώρα αυτό, είναι και 3.30 η ώρα και έλεγα να πέσω για ύπνο, αλλά μετά από αυτή τη φωτογραφία ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και η παναγία, τι είναι αυτό το πράμα?! Κάτι μεταξύ ξωτικού και μοδάτης 20χρονης στα '60s! Πω πω...

    Yeesh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή