Bits

David Simon και Ed Burns θα διασκευάσουν το βιβλίο "Generation Kills" (αληθινές ιστορίες πεζοναυτών στον πόλεμο του Ιράκ) σε 7-ωρο miniseries για το ΗΒΟ. Σε σχετικά νέα, η 5η και τελευταία σεζόν του "The Wire" αρχίζει γυρίσματα τις επόμενες εβδομάδες, θα έχει μόνο 10 επεισόδια, και το series finale θα σκηνοθετήσει ο αγαπημένος Clark Johnson (σκηνοθέτης του πιλότου της σειράς, βασικός σκηνοθέτης των πρώτων σεζόν του "The Shield" και σκηνοθέτης, δυστυχώς, του "The Sentinel". Αλλά είναι γαμάτος. Αλήθεια.)

Ο Christopher Guest, λατρεμένος δημιουργός τον οποίο μνημονεύαμε κάθε, oh say, δύο επεισόδια του "Arrested Development", θα σκηνοθετήσει το νέο πιλότο των Mitch Hurwitz και Richard Day για το ABC, "The Thick of It", μιας πολιτικής σάτιρας που αποτελεί μεταφορά της ομώνυμης βρετανικής σειράς του BBC. Η ανακοίνωση της συμμετοχής του Eugene Levy αναμένεται να γίνει σε 3... 2... 1...

Η Katie Finneran ("Wonderfalls", "The Inside") προστέθηκε κι αυτή στο καστ του "Drive" του Tim Minear, και θα παίξει την αδερφή του Alex -Nathan Fillion- Tully. Θυμίζω οτι τη γυναίκα του θα παίζει η Amy Acker. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε τον David Duchovny στο ρόλο του μπατζανάκη του, σε κάποια φάση. (Ή τον Dean Cain. Eek!)

H Anna Paquin θα πρωταγωνιστήσει στο vampire drama του Alan Ball ("Six Feet Under") για το ΗΒΟ. Yes!

H Katherine Heigl συζητάει νέο συμβόλαιο, όπως και όλοι οι castmates της στο "Grey's Anatomy", αλλά apparently δεν είναι ικανοποιημένη με την άυξηση που της πρότειναν σε σχέση με εκείνη του Isiah Washington (θα του κάνουν και αύξηση?) και αποχώρησε από τις συζητήσεις.

Στο 6-ωρο re-imagining του "Wizard of Oz" με τίτλο "Tin Man" για το Sci Fi, θα πρωταγωνιστούν οριστικά οι Zooey Deschanel, Alan Cumming kαι Richard Dreyfuss.

Kαι δυο λόγια για τις αποχωρήσεις στο Idol μετά το άλμα.

Έπιασα τους 3 από τους 4 αυτή την εβδομάδα! Προβλέψιμα αποτελέσματα, αν αναλογιστεί κανείς το πόσο ψηλά φτάνουν οι δύο εμφανώς χειρότεροι διαγωνιζόμενοι (Sanvajayjay και Μπάρμπα). Έχει πλάκα που και οι ίδοι του Idol ξέρουν τι παίζει με το VFTW αλλά φυσικά αρνούνται να το αναφέρουν στον αέρα και αρκούνται στον να κάνουν τους δύο άσχετους να φαίνονται villains. Μου αρέσει αυτό, όπως μου άρεσε που τη στιγμή της αποχώρησης του A.J. αντί του Vajayjay το κοινό ήταν στα όρια της γιούχας.

Η ατάκα της βραδιάς πάει φυσικά στη Leslie, που αποχαιρέτησε αλλάζοντας του στίχους του κομματιού που ερμήνευε, ρωτώντας τι της ήρθε να κάνει scatting. Eπίσης ξεκαρδίστικα όταν ο Ryan ρώταγε επίμονα την Pickler σε τι ξοδεύει τα λεφτά της, αναφερόμενος στο εμφανέστατο boob job της περσινής διαγωνιζόμενης. "Shoes", απάντησε αυτή. "Just shoes?", επέμεινε ο Ryan...

4 σχόλια:

  1. Tipota gia ton Christopher Guest? DOES HE MEAN NOTHING TO YOU??? Apaito edit! Apaito anafora stin synergasia ton 2 comedy gods! Apaito na ginei proti eidisi (toulaxiston pano apo tin Katie Finneran!), apaito anafora sto This Is Spinal Tap* i se kapoio ergo tou (ektos an periorizesai se obscure asteiakia apo to Friends), apaito pun me tous titlous, apaito instant eksileosi!
    Allios tha exeis tin tyxi ton drummers ton Spinal Tap (*something like that).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Panta exo dikio.

    Allo ena neo pou mou arese arketa einai to oti tha ginei seira to No.1 Ladies' Detective Agency (i opos legetai) kai ton piloto tha skinothetisei o Minghella kai to senario tha to grapsei o Richard Curtis. Arnoumai peismatika na diabaso any of the books (den ksero giati, synithos eimai poly thyma tou hype se kati tetoia) kai xairomai pou tha me bgalei apo ton kopo o Migkelas. Ase pou Richard Curtis = love.

    And did I mention oti elpizo pos to Tin Man tha einai i agapimeni mou seira this time next year? Elpizo pos to Tin Man tha einai i agapimeni mou seira this time next year!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Love, δεν το συζητώ. Richard Curtis can do no wrong. (καλά, όχι οτι έχω μελετήσει τη φιλμογραφία του, αλλά ό,τι ξέρω οτι είναι δικό του, μου αρέσει πάρα πολύ.)

    Re: Tin Man.
    They had me at Zooey Deschanel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή