American Idol: Top 8


Smile, it's Nathan Fillion! Α, επίσης κάτι τυπάκια προσπάθησαν απεγνωσμένα να μοιάσουν latin και δεν τα κατάφερε κανείς. Κι επίσης επίσης, οι κριτές κάτι καπνίζουν. Ή απλά έχουν σέλινο στα αυτιά τους.

Αλλά εντελώς ύπνος μιλάμε. Η καλύτερη ερμηνεία της βραδίας ήταν αυτή του Phil, αλλά και πάλι ένιωθες τη ζωή να φεύγει από το χώρο. Πω πω! Latin is about fun, διάολε, και εκτός του Phil και η Melinda κατάφερε πάλι να μην είναι καθόλου διασκεδαστική! Μπορείς να ποντάρεις σε αυτή την κοπέλα για να πετύχεις την πιο stuffy στιγμή κάθε βραδιάς. Don't get me wrong, δηλαδή, λατρεύω το Sway, αλλά όχι ζευγαρωμένο με τον Santana και σίγουρα όχι όπως το είπε ο Shrek.

Στα μάτια μου η LaKisha ήταν καλύτερη (και εντός θέματος), αλλά από την άλλη μπορώ να δω αυτό που είπε ο Simon για ασφαλή επιλογή. Η LaKisha φάνηκε απλά να εύχεται να περάσει ο χρόνος της. Αυτό που ίσως την σώσει είναι το οτι ακολούθησε ο Chris σε αυτό που κάθε σώφρων άνθρωπος θα συμφωνήσει πως ήταν η χειρότερη ερμηνεία της βραδιάς. Πώς οι 3 κριτές μπορεί να βρήκαν το παραμικρό θετικό σχόλιο για αυτό το χάλι είναι ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής. Χωρίς ζωή, χωρίς ήχο στις χαμηλότερες νότες, αυτή η ανέμπνευστη παραλλαγή του κεφάτου Smooth πέθανε έναν βασανιστικό θάνατο κάπου ανάμεσα στους φωνητικούς μαραθωνίους του JT-lookalike.

Σχετικά με τη Haley διασκέδασα το σχόλιο του Simon για την ολοένα και σμικρυνόμενη γκαρνταρόμπα, ενώ ο έτερος ανύπαρκτος της 8άδας, Sanjaya απλά θα πρέπει να κάνει χωρίς τα σχόλιά μου για αυτή τη βδομάδα. Διατηρώ έναν πολύ προσωπικό δεσμό με το Besame Mucho, σημαίνει υπερβολικά πολλά για μένα για να το ακούσω να πνίγεται στη χαίτη του ατάλαντου Vajayjay, οπότε πολύ απλά προσπέρασα την ερμηνεία (σε μια πρωτιά για μένα στο Idol) και δε μου έλειψε καθόλου, το σούργελο. Αν συνεχίσει, και ποιον κοροϊδεύω, φυσικά και θα συνεχίσει, δε μου φαίνεται καθόλου κακή αυτή η τακτική. Ignore it, until it goes away!

Φυσικά η Jordin ήταν και πάλι θεά, αλλά πραγματικά πρέπει να βελτιώσει τα ακούσματά της. Τα κομμάτια που επιλέγει, σταθερά της δημιουργούν πρόβλημα αν και με εξίσου μεγάλη ακρίβεια τα ερμηνεύει με άνεση και τσαχνπινιά (απουσία καλύτερης λέξης). Σε μια έτσι κι αλλιώς κάκιστη βραδιά, δε θα έχει λογικά κανένα πρόβλημα να αποφύγει το bottom 3. Αν είναι να βρεθεί εκεί κάποιος "μεγάλος", θα είναι η LaKisha. Αυτός όμως που δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να φτάσει στον τελικό να περάσει στην 7άδα είναι ο Blake ο οποίος τραγούδησε αν δεν απατώμαι το ίδιο ακριβώς τραγούδι για 4η ή 5η συνεχή εβδομάδα και απορώ γιατί τον αφήνουν οι παραγωγοί να το κάνει αυτό. Νόμιζα πως οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να επιλέγουν διαφορετικό κομμάτι κάθε εβδομάδα. (δεν είναι οτι δε μου άρεσε, αλλά έχει κάνει τον Chris Daughtry να μοιάζει με καλλιτεχνικό χαμαιλέοντα μπροστά του.)

Should go: Chris. (Τι? Είπαμε πως τον Cousin It τον αγνοώ.)

Will go: H Haley και ο Phil έχουν πιάσει κολλητηλίκια με το bottom 3 και κάποιος από τους δύο θα μας αφήσει απόψε. Εκτός κι αν κάνει τρελό twist καμιά LaKisha και αύριο όλοι φωνάζουν οτι είναι στημένο και οτι δε θα ξαναδούν ποτέ τους Idol. (Θα ξαναδούν.)

5 σχόλια:

  1. Symfono me ton Simon: gia tin Melinda. Me schoolteacher permanant kai to sexy na exei parameinei ekei pou itan prin to ferei piso o Justin, she actually made me think "oi Pussycat Dolls to exoun pei kalytera".
    Diafono me ton Simon: gia tin LaKisha. Katholou safe epilogi, me ekseplikse.
    SanjayaFacialHairWatch: Creepier than ever. Paradoksos to Besame Mucho (pou gia mena den simainei apolytos tipota opote mporei o kathenas na tou kanei o,ti thelei) den to dolofonise opos perimena. Isos epeidi kathotan...? P.S. To paidi den prepei na ksanakoitaksei tin kamera PO-TE.
    Blake: ela! He was the best! Bebaia tragoudise Marc Anthony opote that's not saying much... but still.
    Phil: Opos diabasa kai kapou allou, can you picture him anywhere near Spanish Harlem? :D
    Drive: as arxisei already.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια η ατάκα για τον Phil. Και το καταλαβαίνω βασικά, κι ας μου άρεσε. Όχι, σοβαρά, εκείνη τη στιγμή το λάτρεψα το κομμάτι όπως το είπε, πραγματικά πιστεύω οτι είναι καλός ερμηνευτής. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς τον κάνει τόσο unappealing.

    Drive τη Δευτέρα, baby!! Wooo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς τον κάνει τόσο unappealing.

    The bug eyes, his Nosferatu looks? :S Take your pick :P

    *o asxetos rwtaei epeidh den exei ksanadei allo kyklo American Idol* What the heck is the drive? *krybetai pisw sto kouti tou apo ntroph*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Einai ena eidiko section tou American Idol sto opoio oi diagonizomenoi tragoudane odigontas to ekastote neo montelo tis Ford (megas xorigos) kai oi krites trexoun gyro-gyro prospathontas na apofygoun tin sygkrousi. It's a lot of fun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. If only! Να έβλεπα τον Dawg να τρέχει ο κοιλαράς προσπαθώντας να ξεφύγει από το Ford της Jordin, να του πω εγώ μετά ποιος είναι "αξιαγάπητο 17χρονο". Άσχετοι... (LOL)

    Το Drive είναι μια νέα σειρά του FOX που κάνει πρεμιέρα της Δευτέρα, από τον showrunner των Firefly και Angel, Tim Minear. Θα κοπεί μετά την προβολή 6 επεισοδίων.

    (I'm half-serious. To FOX το έχει ήδη ανακοινώσει. Τα υπόλοιπα 7 επισόδια, λέει, θα παιχτούν το καλοκαίρι. Λέει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή