Desperate Housewives: Divorce the ass, seize the asset


Spoilers για το Marcia Cross-less χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Δεδομένου οτι η Bree είναι με διαφορά ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας της σειράς, θεωρώ μεγάλη νίκη του επεισοδίου το οτι δεν με πήρε ο ύπνος παρακολουθώντας το, μιας και η Marcia Cross είναι απούσα λόγω της εγκυμοσύνης της. Ο κενός χώρος καλύφθηκε από την Edie, την οποία νιώθω σα να είχαμε 6 μήνες να τη δούμε. Όταν συνειδητοποίησα πως στοχεύει στον Carlos, βέβαια, ξέρασα λιγάκι μές στο στόμα μου κι ευχήθηκα να μην την ξαναβλέπαμε για άλλους τόσους, αλλά αυτή η υπέροχη σκηνή που ξεγυμνώνεται -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μπροστά του έσωσε το storyline, για μένα. Αν ήταν και καλύτερη ηθοποιός η Nicolette Sheridan θα μιλάγαμε ίσως για μια από τις καλύτερες στιγμές της σεζόν.

Ο λόγος που μίσησα αυτό το ζευγάρωμα, φαντάζομαι, είναι πως ακόμα περιμένω να τα ξαναβρούν ο Carlos με τη Gaby. Πάντα μου άρεσαν μαζί, αλλά ειδικά φέτος ο Marc Cherry έχει καταφέρει να τους κάνει ένα ζευγάρι to root for. Δεν ξέρω αν έχει εγκαταλείψει οριστικά την ιδέα, αλλά ο Ισχυρός Άνδρας του John Slattery (ενώ σαφέστατα καλύτερη ιδέα ζευγαρώματος από ό,τι εκείνο το what-were-they-thinking story με τον Zack Young) μοιάζει πολύ been there, done that. Δηλαδή για όνομα του θεού, ο ίδιος άνθρωπος έπαιζε ακριβώς τον ίδιο ρόλο στο Sex & the City! Λίγη πρωτοτυπία δε βλάπτει.

Την ίδια αντίδραση είχα όταν είδα τον Paxton Whitehead ως πατέρα του Ιan. ΟΚ, καταλαβαίνω την ανάγκη ύπαρξης του Τoken Εγγλέζου Πατέρα/Γιατρού για να γλιτώνουν τον κόπο οι casting directors, αλλά δύο casting shortcuts στο ίδιο επεισόδιο πάει πολύ. Έτσι κι αλλιώς αυτό το στόρι, όπως και το δράμα των Scavos για το πορτοκαλί μπλουζάκι, δε μου έκανε και πολλά πράγματα, οπότε κάνω ένα rewind στην πρώτη σκηνή μετά τα credits, πατάω freeze frame στη στιγμή που τα νερά από το Πουθενά καταστρέφουν ολοσχερώς τη γκαρνταρόμπα της Gaby και προσφέρω μια e-ψυχική στήριξη σε όλες τις κοπέλες που κάτι μέσα τους έσπασε εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Ήταν πολύ βάρβαρο αυτό, πολύ βάρβαρο. Ευτυχώς μετά ήρθε η Ατελείωτη Γκραρνταρόμπα της Πρώην Κυρίας του Ισχυρού Κυρίου και ό,τι έσπασε προηγουμένως, ξανακόλλησε. Όλα καλά στον κόσμο, αρκεί τώρα να μην αργήσει η Marcia Cross.

3 σχόλια:

  1. K gw paraligo na kserasw me tis skhnes Carlos-Edie. To ypoloipo: H Susan paramenei pathetic (opws k gw :P), h Lynette einai h agaphmenh mou alla sto epeisodio htan bareto to story ths, ksanazestameno fai kai h Gaby 8ea "I feel ten pounds lighter, thank you!" xaxaxa! Pisteyw pws exei tis pio witty atakes h Gaby kai gelaw ka8e fora mazi ths. Oso gia tous Ian-Mike tous bariemai... Eidika ton Agglo... H Bree pote 8a gyrisei??? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θάνατος, θάνατος.

    Re: Ian-Mike, πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονται! Πάνω που είπα αυτή τη βδομάδα οτι βρήκαν οι συγγραφείς πώς θα χωρίσουν τη Susan με τον Ian... Αλλά φαντάζομαι πάνε για το γκραν φινάλε με απρόοπτα στο γάμο και τα λοιπά. "I take thee, Mike. Ian! Ian." καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή