Entourage: 3 shows for the price of one


Spoilers για το προβληματικότατο προχθεσινό Entourage.

Yikes, ήταν από την προηγούμενη εβδομάδα εμφανές οτι η σειρά θα έχει πρόβλημα με τον χωρισμό του Ari με τον Vince, αλλά τέτοιο χάλι δεν το φανταζόμουν. Το παράλληλο show στο οποίο συνήθως εξοστρακίζονται έτσι κι αλλιώς οι δύο comic relief bozos δεν ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό, αν εξαιρέσουμε μια ατάκα του Drama περί finicky owners. (και την συνήθη, ξεκαρδιστικά σοβαροφανή παράδοση της ατάκας από τον Dillon.) Το διπλό ραντεβού των Eric/Sloan και Vince/Lindsay ήταν το υλικό από το οποίο φτιάχνεται η Βαρεμάρα, και θα πει κάποιος επιτέλους στον Vince οτι πρέπει να δουλέψει eventually? Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή η ψευδο-ζεν αντιμετώπισή του! Απορώ τι θέλει και σκάει ο Ari. Jeez.

Αυτό μας αφήνει με περίπου 7-8 λεπτά ωφέλιμου χρόνου στο επεισόδιο, και αφορούσε όλος τη spin-off σειρά The Amazing Adventures of Lloyd & Ari. Φυσικά και ο Ari θα μαλάκωνε κάποια στιγμή, και υποθέτω πως η δικαιολόγηση που έπεσε δεν είναι αταίριαστη με τη φιλοσοφία του. ("We may be whores at my agency, but we ain't pimps." Fair enough.) Επιπλέον, ο χωρισμός με τον Vince ίσως τον έχει κάνει να φοβάται λίγο περισσότερο μη χάσει τους ανθρώπους γύρω του, με τη μικρή διαφορά βέβαια πως ο Lloyd δεν είναι παντελώς άχρηστος. Σε κάθε περίπτωση, η σκηνή που ο Ari έρχεται να σώσει τη μέρα, τον Lloyd και την ψυχή του, κάνει από μόνη της το επεισόδιο να μην είναι απόλυτο χάσιμο χρόνου, με μερικά κομμάτια φοβερού διαλόγου μεταξύ τους ("Remind me to never get on your bad side, Lloyd." "Ari Gold, you could never." Awwww.) και με χαριτωμένο extra touch τον γνωστό του Ari που ήταν πεπεισμένος πως ο Lloyd έφυγε σπίτι με το αφεντικό του.

Βάλτε μέσα το χαμόγελο της Emmanuelle Chriqui και την αναχώρηση των υπερφυσικών μπέμπηδων για Cabo (I would expect no less) και το τέλος του επεισοδίου ήταν μάλλον καλύτερο από όσο άξιζε το προηγούμενο 20λεπτο. Oh well, ας ευχηθούμε οτι αυτός ο ill-conceived χωρισμός θα τελειώσει σύντομα.

4 σχόλια:

  1. Ti glykos pou itan o Ari. Kata ta alla booooring. Tha epistrepsei, omos, I know it. Mou ta lege o Doug Ellin tis proalles sto Hyde.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sorry, not interested in Doug Ellin. Από Chriqui και πάνω. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den blepo na exeis elpides mazi tis an den matheis na grafeis sosta to onoma tis... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή