Prison Break SEASON 2 FINALE


Λίγα σχόλια για το πιο εξοργιστικό 40λεπτο που έχω δει τελευταία.

Αυτοάμυνα. Γαμημένη αυτοάμυνα. Από εδώ ο Michael Scofield. Σας αφήνω να τα πείτε.

...OK όλα? Βλέπω δεν τα πάτε και πολύ καλά.

Νομίζω πως όποιος δέχεται αυτή την εξέλιξη πολύ απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του. Εκεί είμαστε, 25 λεπτά μέσα στο επεισόδιο και όλα έχουν κλείσει. Η συνωμωσία της πρώτης σεζόν έχει αποκαλυφθεί στο κοινό, ο Lincoln έχει αθωωθεί, η Sara βρίσκει τα παιδιά κι ετοιμάζονται για ένα τρικούβερτο πάρτι, και ξαφνικά σκάει ο κινέζος από το πουθενά και τον σκοτώνει η Sara γιατί απειλούσε άμεσα τη ζωή του Lincoln, και τότε αυτός ο πανέξυπνος, ιδιοφυής άνθρωπος, ο Michael Scofield, κάνει το πιο ηλίθιο πράγμα που θα έκανε ποτέ άνθρωπος. Τρέχει.

Κοινώς, κάποιος σφύριξε στον Paul Scheuring οτι η σειρά του ανανεώνεται για 3η σεζόν και αυτός σκέφτηκε τον πιο ηλίθιο τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν οι πρωταγωνιστές του να διατηρηθούν on the run. Κι άλλη συνωμωσία, κι άλλοι μυστήριοι τύποι των οποίων τα κίνητρα θα αλλάζουν όποτε κάποιος ηθοποιός βρει άλλο gig, και φτου και πάλι από την αρχή. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά σε εμένα με αυτό το φινάλε έγινε απόλυτα σαφές πως αν το FOX το θελήσει, ο Scheuring δε θα σταματήσει μπροστά στην παραμικρή ανόητη ιδέα προκειμένου το show να χτυπήσει το μαγικό 100 στα επεισόδια.

Δείτε στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν: "Michael Scofield presents: Prison Break babies"! Guest starring, Wentworth Miller! Ο μάγος των αποδράσεων εκπαιδεύει τη νέα γενιά παγιδευμένων από το σύστημα, καθώς ο καθένας τους φυλακίζεται σε ένα διαφορετικό ίδρυμα! Η σειρά θα παρακολουθεί την ιστορία του καθενός μέχρι να αποδράσουν όλοι στο 20ο επεισόδιο και να συναντηθούν στον Παναμά. Εκεί, θα βρουν τον Bellick να συλλαμβάνεται για μία ακόμα φορά, τον T-Bag να σέρνεται στο δρόμο γιατί δεν του έχουν μείνει άλλα άκρα (αχέμ) και τον Sucre σε μια γωνία να ζητάει ελεημοσύνη καθώς κλαίει αδύναμα το όνομα της Maricruuuuuuz. (ωραία η Maricruz, by the way, έχω καιρό να το πω.)

Aλλά φυσικά όταν έρθει ο Αύγουστος θα είμαι πάλι εκεί, για 3η χρονιά. Όχι γιατί με νοιάζει πλέον η ευτυχία αυτών των χαρακτήρων, ή γιατί έχω το παραμικρό ενδιαφέρον για το πού πάει η ιστορία (χα χα), αλλά απλώς γιατί όπως κι έφτασε εκεί, η ιδεά της συνεργασίας του ιδιοφυούς Michael με τον παράφρονα Alex προκειμένου να αποδράσουν είναι, όπως κι αν το κάνουμε, intriguing. Κι επίσης, William Fichtner. O τύπος είναι σταθερά συναρπαστικός. Πώς είναι οι δύο πρωταγωνιστές? Ε, ακριβώς το αντίθετο. Όσο για τον άλλο ηθοποιό της προκοπής που είχε η σειρά? Αυτός ευτυχώς συνεχίζει σε άλλες πολιτείες, σε ένα show που δεν θα παρακολουθώ μόνο όταν δεν έχω τίποτα να κάνω (εδώ, scroll down ως το Private Practice). R.I.P., πράκτορα Kellerman. Υπήρξες γαμάτος.

3 σχόλια:

  1. To eides loipon... Otan h Sarah emfanisthke san ton Spok apo to pou8ena kai meta mazi ths k o Bill Kim (pou h8ela toso na skotwsw basanistika se olh th sezon) peisthka gia thn yparksh syskeywn thlemetaforas... Sto telos ebriza ton Michael pou etrexe, alla eprepe na brisw ton senariografo kai to Fox logika... Pantws, k gw 8a eimai ekei gia thn 3h season, kyriws giati eimai periergos na dw poso super duper wow k gamaoua einai ayth h fylakh Sona telospantwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ναι, όταν διακστινίστηκε η Sarah στη βάρκα! Τι γέλιο Χριστούλη μου! Πότε έφυγε από την Αμερική, πότε πήγε Παναμά, πότε τους βρήκε... Όλο αυτό το επεισόδιο ήταν μια από τις πιο εμφανείς περιπτώσεις όπου διαφορετικοί άνθρωποι γράφουν διαφορετικά acts. Αλλά είναι δουλειά του showrunner να σιγουρευτεί πως δε θα υπάρχουν τέτοια κενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σορρυ παιδες αλλα η ιδεα να βλεπουμε τον σκοφιλντ να αυτοσχεδιαζει κατα τη διαρκεια της επομενης σεζον με κανει απο τωρα να τριβω τα χερια μου! συμφωνω με τις ενστασεις σας αλλα νομιζω οτι θα δουμε πραματα και θαματα του χρονου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή