The Shield, Season 6, Episode 7


Spoilers για το follow-up Της Σκηνής.

Aνάμεσα στο ξέσπασμα του προηγούμενου επεισοδίου και της κόλασης που θα ακολουθήσει, αυτό εδώ έμοιαζε περισσότερο με μεταβατικό στάδιο. Οι self-contained πλοκές δεν έδωσαν κάποια μεγάλη συγκίνηση, επίσης, οπότε βασικά αυτή τη στιγμή θέλω να ψιλο-ξεπετάξω τα ενδιαφέροντα στοιχεία αυτού του επεισοδίου bullet-style και να βουτήξω στο επόμενο.
  • Ώστε ο Shane μαζεύει στοιχεία για να καταστρέψει τον Vic. Wow, η αυτοκαταστροφή της Strike Team μπορεί να έρθει νωρίτερα από όσο νόμιζα.

  • Creepy σκηνή με Mara και Vic. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Vic πρακτικά απείλησε τη ζωή αυτής και του παιδιού της, αλλά νομίζω οτι αυτό ακριβώς έκανε. Dude.

  • Συνεχίζονται τα power plays του Aceveda. Είναι ενδιαφέρον το οτι στις πρώτες σεζόν ρίσκαρε την καριέρα του για να σταματήσει τον Vic, αλλά τώρα οι πράξεις του μπορεί και να σώσουν την πάλαι ποτέ νέμεσή του. Ακούσια, φυσικά.

  • Και πάλι θα το πω. Τι γαμημένα dysfunctional γάμος! Η Mara συγχωρεί στον Shane τη δολοφονία του καλύτερού του φίλου αλλά όχι το οτι πήδηξε ένα κοριτσάκι! Όποτε αυτή η γυναίκα είναι στην οθόνη παθαίνω κάτι σαν ένα μίνι νευρικό κλονισμό, και μετά απλά νιώθω καλά για τον εαυτό μου. Επειδή, you know, δεν είμαι σαν αυτήν.

  • Από τη μία έχουμε τη μάχη εγωισμών του Vic και του Shane με πρώτη πιθανή παράπλευρη απώλεια τη γυναίκα του Gilroy, κι από την άλλη την σχεδόν comic relief αντιπαράθεση του Dutch με τον Billings, o οποίος "διδάσκει" τον οριακά κοινωνιοπαθή φίλο μας πώς να βρίσκει γκόμενες ευκολότερα. Eeeek!

5 σχόλια:

  1. Πωπω... γουστάρω την γυναίκα του Γκιλρόι..)))

    Πού την έχουμε ξαναδεί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα, είναι η θεά Peggy Bundy του Married with Children που στο μεταξύ την έχουμε λατρέψει στο Sons of Anarchy σε ρολάρα! Και έχει παίξει και Lost, την γυναίκα του Locke.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ημαρτον...

    (για μένα το λέω..)

    Είναι 57 χρονών αλλά θεά!
    Από πάσης πλευράς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το πιο γαμάτο είναι ότι έκανε τρελή στροφή καριέρας σε τόσο μεγάλη ηλικία, με 2-3 πολύ edgy ρόλους. Θεά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για 57 κρατιεται θεικα - ειδικα με το γυαλι.

    MILF ονομα κ πραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή