That "Sex & the City" movie

Ως περήφανος κάτοχος αυτού εδώ του set και γενικότερα τρομακτικά φανατικού θεατή της ιστορικής dramedy του ΗΒΟ, αυτό εδώ το κομμάτι νέων του Ausiello με συγκλόνισε βαθύτατα.

Rumor: The Sex and the City movie is a go!
Fiction. Deals are still being finalized. That said, all signs point to this thing going before cameras in mid-September.

Good enough! Αυτό το καλοκαίρι σκέφτομαι να κάνω κάτι γελοιωδώς φιλόδοξο, όπως το να γράφω μίνι reviews κάθε επεισοδίου παλαιοτέρων σειρών, καλή ώρα σαν το SatC που μόλις αγόρασα κα ψήνομαι να ξαναπαρακολουθήσω (για 3η φορά) από την αρχή. Αν όλα πάνε καλά, αυτό θα οδηγήσει στην έναρξη των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης μεταφοράς.

4 σχόλια:

  1. Kanto auto to geloiodos filodokso! Do it. Do it. To Sex and the City den einai endlessly rewatchable? I think it is. (Bebaia isos to nomizo auto giati to exo dei at least twice kai den thymamai tipota. :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάνταρ είναι από τις πιο rewatchable σειρές που έχουν υπάρξει! Δεν είναι μόνο οτι την έχω δει ολόκληρη δύο φορές "με σύστημα", αλλά οτι βασικά έχω κάτσει και παρακολουθήσει random επεισόδια αμέτρητες φορές χωρίς ποτέ να βαριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και μέγας fan του SATC, δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου για την ιδέα της ταινίας. Φοβάμαι ότι θα είναι μια αρπαχτή που το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να μας ξενερώσει :(

    Εύχομαι πραγματικά να διαψευσθώ, αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να πιστεύω πως μετά από τόσα χρόνια διαπραγματεύσεων, έχουν τουλάχιστον στα χέρια τους ένα καλό σενάριο. Δεδομένου οτι θα γράφει και θα σκηνοθετεί ο Michael Patrick King δεν έχω λόγο να μην περιμένω τα καλύτερα.

    Από την άλλη, μπορεί να νιώθω έτσι διότι δε θεωρώ πως η σειρά είχε το φινάλε που της άξιζε, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή