Bits

Το ΗΒΟ παρήγγειλε κι επισήμως σε σειρά τον πιλότο "True Blood" από τον δημιουργό του "Six Feet Under", Alan Ball. Πρωταγωνιστεί η Anna Paquin.

Ο David Anders (Mr. Sark από το "Alias") επιτέλους full-time ξανά στις οθόνες μας. Ο recurring ρόλος του στη δεύτερη σεζόν του "Heroes" προήχθη σε series regular.

Ο Chris Noth και με τη βούλα στην ταινία "Sex & the City" που ξεκινά γυρίσματα τον επόμενο μήνα.

Οι Enrique Iglesias και Mandy Moore θα εμφανιστούν ως guest stars στη νέα σεζόν "How I Met Your Mother".

...και κάτι ακούγεται για την Kristen Bell ως νέα regular στο "Lost" αλλά δε θέλω να το ματιάσουμε οπότε μην το πολυφωνάζετε, mmmkay?

9 σχόλια:

  1. Kai t i p o t a gia tin pithani emfanisi Roobie Williams kai David Beckham os gay couple sto Desperate Housewives? TIPOTA?(Emeis pantos stis ekpompes to eipame. Bges esy na mas diapseuseis!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Like that's going to happen!

    "Roobie" by the way, το gay ψευδώνυμο του Robbie? :P
    (To απλό "Ruby" ήταν copyright από τους Kaiser Chiefs...? LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ausellio γραφει ότι τελικά η Kirsten Bell δεν θα πάει στο Lost του χρόνου. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dammit... Πάνω που χάρηκα κι έβαλα το I Heart Kristen μπλουζάκι μου και τα λοιπά paraphernalia, διαβάζω τα comments και καταρρίπτομαι (τουτέστιν πέφτω). Shite. Αν και θα ήταν περίεργο, συνεχώς θα περίμενα να πετάει ατάκες βουλώνοντας τον Sawyer και μετά να τραμπουκίζει τη Sun για στοιχεία. Eh, well.

    Όσο για τα περί Becks-Robbie gay couple thing... LOL, I say. Όσο γαμάτο θα ήταν να το δούμε, άλλο τόσο απίθανο μου φαίνεται. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά το gay couple ήταν way too good για να γίνει, όπως και για την Kristen Bell στο "Lost". Από ό,τι διάβασα της έγινε επίσημη πρόταση αλλά την απέρριψε γιατί θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική μεταφορά του "Legally Blonde". Υποψιάζομαι οτι έκανε τη σωστή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Kirsten Bell στο Heroes!!Πάνω που είχα ξενερώσει με το περσινό finale ξαναβρήκα την όρεξη μου να το δω.(Έτσι κι αλλιώς θα το έβλεπα, αλλιώς τι καμένοι είμαστε!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απροσδόκητο. Φυσικά ο λόγος που το NBC κέρδισε το ABC ήταν γιατί οι μεν την στρίμωξαν σε ένα arc επεισοδίων εκεί κοντά στα sweeps, οι δε την ήθελαν full-time που σημαίνει μετακόμιση στη Χαβάη, ακύρωση όποιων άλλων σχεδίων κτλ.

    Win-win κατάσταση, όχι άσχημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή