Musical Montages, Day One

Μου άρεσε ως ιδέα, κι επιπλέον είναι η τελευταία ψιλο-νεκρή εβδομάδα πριν την ουσιαστική έναρξη της σεζόν. Οπότε σήμερα και για τις αμέσως επόμενες μέρες θα ποστάρω τα 10 αγαπημένα μου τραγούδια όπως έχουν χρησιμοποιηθεί σε φινάλε σεζόν σειρών. Δε μου ήταν δυνατόν να τα τοποθετήσω σε αυστηρή κατάταξη, οπότε θα τα ποστάρω δυο-δυο προχωρώντας χαλαρά προς τα πιο αγαπημένα μου. Προφανώς καρα-spoilers, μην πατήσετε το play αν δεν έχετε παρακολουθήσει, okay?

"Hide and Seek" - Imogen Heap
(The O.C., season 2)

Όσο μου άρεσε συνήθως το O.C., τα cliffhangers του ήταν εν γένει το ένα πιο lame από το άλλο. Αυτή ήταν η μία εξαίρεση, και η χρήση του συγκεκριμένου κομματιού (που πριν λίγο είχε ντύσει και την κηδεία του Caleb) σίγουρα βοήθησε, προσθέτωντας μια απαραίτητη δόση urgency στην κατάσταση.

"Series of Dreams" - Bob Dylan
(John from Cincinnati)

Aκόμα κι εκεί ασυμβίβαστος ο Milch. Ό,τι άλλο μοντάζ υπάρχει σε αυτή τη λίστα είναι φυσιολογικά από το φινάλε του επεισοδίου, εδώ όμως η κορύφωση έρχεται στην αρχή. Ο John και ο Shaun επιστρέφουν από τα σύννεφα, συνοδεία των στίχων του Bob Dylan που λες και ενέπνευσαν ολόκληρη τη σειρά.

4 σχόλια:

  1. ^5, mate! Πάμε για ένα εντελώς, εντελώς καταραμένο mixtape...

    Βλέποντας το φινάλε, έψαξα ό,τι μπορούσα για να βρω την τραγουδάρα του Ντύλαν και την ανακάλυψα κάτι σαν προτελευταίο τραγούδι σε ένα bootleg...

    Frak...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ah, the good old days of The O.C! I think any Imogen Heap song in any show just makes the moment that more memorable.

    Can't wait να δω ποιά άλλα κομμάτια θα διαλέξεις!

    Hope (aka TVGeek)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LoL!
    Den mporw na dw auti ti skini tou O.C. me auto to tragoudi kai na tin parw sta sovara meta to 'Dear Sister' tou SNL :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Iδού και το εν λόγω short.

    Η Imogen Heap είναι λατρεμένη, είτε λόγω των τραγουδιών της, είτε των cringe-worthy εμφανίσεών της!

    Mixtape... mmmm...

    ΑπάντησηΔιαγραφή