Girls & Women


What? A blog's gotta make a living. :P

To Pushing Daisies θα αργήσει λίγο ακόμα γιατί έτυχαν πολλές έκτακτες δουλειές και δεν προλαβαίνω να το γράψω τώρα. Για την ώρα, σύντομα spoilers για Gossip Girl και Bionic Woman.

Gossip Girl:
Κάθε βδομάδα μου αρέσει και πιο πολύ, και δείχνει ακόμα να έχει πολύ-πολύ καύσιμο. Η Kelly Rutherford επιτέλους χαλαρώνει λίγο το snobby προσωπείο και γίνεται ξαφνικά πιο συμπαθής και ανθρώπινη από οποιαδήποτε 20-χρονη-που-παίζει-15-χρονη κοπέλα στο show. Κρίνοντας από το O.C. ήταν προφανές πριν καν δω ένα δευτερόλεπτο αυτής της σειράς οτι θα υπήρχαν τουλάχιστον δυο ενήλικοι χαρακτήρες με ζουμερό ρόλο, και η χημεία της με τον Rufus (I love the name, by the way!) επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μου.

Η Jenny συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα, αλλά τουλάχιστον τώρα είναι στο δρόμο ενός κανονικότατου Bitch Makeover, οπότε θα είμαι ελεύθερος να την αντιπαθώ και επίσημα. That said, οι άθλοι στους οποίους την υπέβαλε η Blaire ήταν διασκεδαστικότατοι, δίνοντας και στην ίδια τη B την απαιτούμενη δόση bitchiness χωρίς να ξεπερνάει το όριο όπως με το outing της Serena. Μπορώ να τη δω να διατηρείται σε αυτό το επίπεδο για την υπόλοιπη σεζόν.

Πρόβλημα? Τίποτα που να μου χαλάει τον γενικότερο ενθουσιασμό, αλλά τα αγόρια της σειράς με προβληματίζουν. Ο Dan με τη Serena μοιάζουν, μετά το πρώτο τους επίσημο ραντεβού, να οδεύουν σε ξεκάθαρα Ryan-Marissa territory, και όλοι ξέρουμε πώς τελείωσε αυτό. Κοινώς, ήταν το μόνο βαρετό στοιχείο του επεισοδίου. Όσο για τον Chuck και τον Archibald, αρκεί να σκεφτούμε οτι έλειπαν από όλο το 40λεπτο, και προσωπικά δεν το κατάλαβα μέχρι που το διάβασα σε online σχόλια.

Bionic Woman:
Argh. Γιατί μου το κάνουν αυτό? Πόσο δύσκολο είναι δυο ταλαντούχοι δημιουργοί να παράγουν ένα συνεπές show? Αυτό εδώ ήταν και πάλι βαρετό, αναποφάσιστο σαν το δεύτερο επεισόδιο, με πολύ περισσότερο sister angst από όσο είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ και χειρότερους διαλόγους από οτιδήποτε προηγήθηκε. Ένα επεισόδιο ο Jonas κάνει χιουμοράκι, στο επόμενο κάνει τον Arvin Sloane να μοιάζει με τον Xander Harris. Και μέσα σε όλα, ο Isaiah Washington αποφασίζει οτι για κάποιο λόγο θα μπορούσε ποτέ να είναι match για μια τύπισσα που έχει βιονικά μέλη αξίας-- πόσο είπαμε, Jonas?

Bottom line, έχω κουραστεί να βλέπω ένα διαφορετικό show κάθε βδομάδα, και δεν ξέρω πότε πρόκειται να σταματήσει αυτή η ιστορία. Σε 1-2 επεισόδια παρακάτω παραιτήθηκε ένας εκ των executive producers, και 1-2 μετά από εκείνο αντικαταστάθηκε από τον showrunner του Friday Night Lights (!) o οποίος έφερε μαζί του και 2-3 σεναριογάφους εκείνου του show. Αν με σταθερό δημιουργικό team το αποτέλεσμα είναι ως τώρα τόσο ασυνεπές, φανταστείτε τι θα γίνεται παρακάτω. Αγαπώ πολύ, αρκετό κόσμο που εμπλέκεαι με αυτό το show για να το παρατήσω, αλλά το βλέπω πολύ σύντομα να υποβιβάζεται σε Background Activity status, και όταν μια σειρά με μυθολογία παίζει ενώ κόβω βόλτες στο νετ, πόσο θα πάρει μέχρι να χάσω τη μπάλα? Damn, people.

Εξάλλου, για Background Activity υπάρχει το συνεπέστατα σαχλό κι ευχάριστο Dirty Sexy Money. Δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις, και το κάνει full-screen όποτε μυριστείς καμιά καλή σκηνή (δηλαδή οποιαδήποτε περιλαμβάνει τον Donald Sutherland ή τον Jeremy με την very hot socialite παράνομη affair του) αλλά κατά τα άλλα μια χαρά για όταν κάνεις δουλειές στο ίντερνετ. Unlike Bionic Woman. Damn.

9 σχόλια:

  1. ''Αγαπώ πολύ αρκετό κόσμο που εμπλέκεαι με αυτό το show για να το παρατήσω.''

    Αυτό και μόνο με κάλυψες.Κριμα γιατι μεχρι και το περασμενο επεισοδιο, αν και μικρα, εβλεπα βηματακια προοδου, αυτο εδώ ήταν τελείως ασυνεπες.Μου δίνει την εντύπωση πως οι writers καθε επεισοδιου δεν εχουν καταλαβει πληρως τι εχει γινει στο προηγουμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποτε υπάρχει creative shake-up νωρίς σε μια σειρά, δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα. Κάποιες στρώνουν στην πορεία (Brothers & Sisters) αλλά οι περισσότερες απλά ξεθυμαίνουν και πεθαίνουν. Το οτι το Bionic Woman κάνει καλά νούμερα μπορεί βέβαια να σημαίνει οτι θα του δοθεί η ευκαιρία να ισορροπήσει, αλλά άμα αρχίσει και χάνει κόσμο, πάπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Gossip Girl itan teleio auti tin ebdomada! Truth or dare rules!

    Emeis pote tha paraitithoume apo to Bionic Woman?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. arxisame me panagiota na vlepoume mazi to gossip girl kai exoume meinei se afto to epeisodio...
    pros to paron den pethaino, exei kapoies kales stigmes, alla afto pou me eknevrizei einai to oti paizoun poli rolo kai oi goneis ton paidion (kai to triple romantzo ton 2 oikogeneion: mpampas + proin-gomena-mama, gios + mavro-provato-kori kai kori + gios-pou-ezise-apo-aftoktonia-kai-exei-kati-na-diigithei)...
    we'll see...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα ρε, εμένα μου αρέσει περισσότερο επειδή ρίχνει βάρος στους γονείς! Rufus + Lily = LFE ρε! (LOL)

    Πάντως μετά την απεργία τους έχουν ξεχάσει, βασικά, οπότε η επιθυμία σου μοιάζει να έγινε διαταγή. Κακέ άνθρωπε. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thelo na pistevo pados pos H seira "ftiaxnei" kathos pernane ta epeisodia... den ksero ti einai afto pou me xalaei pros to paron. gia na doume. tha vlepo epeisodia kai tha diavazo to blog sou gia kathe ena apo afta, san kalo mathitoudi :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι, έτσι! :D

    Πάντως δεν παραμένει στάσιμη, γίνονται συνεχώς πράγματα, οπότε ίσως κάτι να σου κάνει μεγαλύτερο κλικ στη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή