Formerly known as Central Park

Το κεφάλι του αγάλματος της Ελευθερίας, σε όλη την hi-res δόξα του. Στο πάλαι ποτέ Central Park. Στο πρώτο cine-event του 2008.

11 σχόλια:

  1. Μόλις το έβλεπα και γω το τρέιλερ! Χεχεχε. Μήπως ξέρουμε περί τίνος τέρατος πρόκειται; Αχ τότε στο τήζερ ακουγόταν κάτι για Κθούλου και ήλπιζα να ισχύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που είχα διαβάσει εγώ από πηγή που είχε δώσει την περιγραφή του trailer πολλούς μήνες πριν, είναι ότι πρόκειται για ένα Γκοτζιλοειδές τέρας, με λέπια, που όταν αποσπώνται από το σώμα του γίνονται νέα μικρά τερατάκια. (για αυτό φοβάμαι και τις συγκρίσεις με το Γκοτζίλα... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η gobias μου είπε οτι είδε κάπου ένα πράσινο τέρας να αγκαλιάζει έναν ουρανοξύστη or something. Οπότε μπορεί να είναι όντως cthulu, ξέρω 'γω? Εγώ εξακολουθώ να απορώ πώς στα κομμάτια έχει μείνει κρυφό όλο αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιεγω καπου στο 1.40 περιπου νομιζω οτι ειδα κατι γιγαντιο και πρασινοειδες, αλλα μπορει να ηταν και εντυπωση μου εχοντας ηδη την πεποιθηση οτι κατι τετοιο μπορει να ειναι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sta screenshots fainetai ena AMPT (Aidiastiko Megalo Prasino Teras), pantos. Thymizei poly Godzilla i oli fasi indeed. Mono to hit song apo Jamiroquai leipei.

    So much panic in this town!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Cthulu? WOW! Ωραία σκέψη, αλλά και πολύ "τολμηρή" θα έλεγα. Η ταινία πάντως έχει δημιουργήσει τρελό hype με τα teaser trailers/posters κτλ. και μάλλον θα τα σπάσει. Θα μας απογοητεύσει εμάς τους φανατικούς οπαδούς του ο JJ? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχει έρθει ακόμα η μέρα που θα μας απογοητεύσει ο Drew Goddard! ;)

    L.O.L. για Jamiroquai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Εγώ εξακολουθώ να απορώ πώς στα κομμάτια έχει μείνει κρυφό όλο αυτό το πράγμα."

    Προφανώς, το τέρας θα προστεθεί στο post production. Άλλωστε, ο head of visual effects είναι ο Kevin Blank, κολλητός του JJ (Lost, Alias, etc.), οπότε δεν θα διαρρεύσει λέξη -ή, μάλλον, πίξελ...

    A! Και τι ωραίο πλάνο αυτό της headless Miss Liberty...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anipomono,prepi na ine katapliktiko.mou aresi olo afto to mistirio me to "teras" ..

    pistevete tha ta pai kala sto box office?tha ine blockbuster?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Yπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να τα αναλύουν αυτά καλύτερα (η μισή μπλογκόσφαιρα, ένα πράμα :P) αλλά συνήθως αυτά τα καλτιλίκια δεν κάνουν και τίποτα τρελά μπαμ στο μποξ όφις. Αλλά πάλι, αν θυμάμαι καλά γιατί βαριέμαι να ψάχνω, δεν έχει και κανά απίστευτο μπάτζετ, οπότε και μόνο το fanbase του JJ ανά τον κόσμο να το δει και να τσιμπήσει τα DVD, θα το τραβήξει α λα "Serenity", το οποίο πλέον βγάζει χρήμα για τη Universal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ne?ego pisteva tha treksun oli na to doun,me toso promotion .alla fenete kalo kiolas.ke ine apo tis tenies tipou "War of the worlds" ,to opio ekane sxedon 600ekatomiria world-wide .alla entaksi,gia to budget den iksera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή