Idol 2008: Top-10 Girls


Δύο ερμηνείες θα θυμόμαστε από αυτή τη βραδιά, και 2-3 ακόμα που άξιζαν είναι ήδη κάπως χύμα μέσα στο μυαλό μου. Γιατί τόσο χάλια ωρέ;

Carly Smithson: Μετά και από αυτή την uber-Irish εισαγωγή είμαι ο μόνος που περιμένει τη στιγμή που η Carly θα τραγουδήσει το Oscar-winning "Falling Slowly" από το Once; Aυτή τη βδομάδα πάντως ήταν φοβερή, το "Crazy On Υou" της ταίριαζε πολύ περισσότερο από τη βλακεία που είπε την περασμένη βδομάδα, και της επέτρεψε να μοστράρει την πολύ μεγάλη φωνή της. Δυνατή αρχή.

Syesha Mercado: Γαμώτο, αυτή είναι ακριβώς το είδος της διαγωνιζόμενης που δεν πρόκειται να φύγει μέχρι ξερωγώ το top-10 αλλά σίγουρα εκεί γύρω γιατί είναι εμφανές οτι έχει δείξει όσα έχει να δείξει, σε αντίθεση πχ με την Carly, την οποία βλέπω άνετα να βελτιώνεται κάθε βδομάδα. Βαρέθηκα, εν ολίγοις.

Brooke White: Kούκλα μου, τώρα μιλάμε! Η τέλεια φωνή για το τέλειο τραγούδι έδωσε μια τέλεια ερμηνεία. Χωρίς υπερβολές, ζεστό και γνώριμο και υπέροχο από την πρώτη ως την τελευταία νότα. 'Nuff said.

Ramiele Malubay: Εμ, αυτή μου αρέσει περισσότερο κάθε φορά που τη βλέπω. Ahem. Anyway, εγώ δεν είχα πρόβλημα με το τραγούδι, ήταν καλή αντίθεση με το προηγούμενο, έστω κι αν καραόκιζε επικίνδυνα. Λογικά δε θα έχει πρόβλημα, αλλά σε κάποια φάση θα πρέπει να καταπλήξει.

Kristy Lee Cook: "You're No Good", truth in advertising. Tη βαριέμαι, και δεν είναι απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο, και προφανώς επειδή στο Idol δε θέλουν να τη χάσουν (κι επειδή δεν υπάρχει κάποιος προφανής διαγωνιζόμενος για να καλύπτει τις ορδές ψηφοφόρων από το Νότο) τη σπρώχνουν προς το country για να γίνει ακόμα πιο βαρετή στα αυτιά μου. (Δεν είναι όλες Carrie Underwood γλυκιά μου.)

Amanda Overmyer: Όχι μόνο είναι one-trick pony, αλλά τα φωνητικά της εδώ ήταν άθλια. Διαλυμένες νότες και καμία αίσθηση μελωδικότητας. Και το μαλλί; Η Νύφη του Frankenstein συναντά την Ursulla από το Little Mermaid; Discuss.

Alaina Whitaker: OK, καταρχάς τρώω εντελώς όπως η Alaina. Ένας ακόμα λόγος να τη συμπαθώ, I guess. Πέραν του οτι έχει φωνάρα η κοπέλα, και σωστό-ξεσωστό το τραγούδι, she sang the hell out of it. Δε διαφωνώ με αυτά που είπε ο Simon, και θα πρέπει να βρει τρόπο η Alaina να γίνει αληθινά ξεχωριστή, αλλά για την ώρα μου αρέσει αρκετά.

(Μπα-χα-χα *snort* κι άλλα gay αστειάκια. Μπα σε καλό σας, Simon και Ryan.)

Alexandrea Lushington: Y A W N

Kady Malloy: Επιμένω οτι κάπου εκεί μέσα κρύβεται μια καλή τραγουδίστρια, αλλά και πάλι απέτυχε να το δείξει. Σίγουρα καλύτερα από το χάλι της πρώτης εβδομάδας, με τουλάχιστον 30'' του κομματιού να δουλεύουν, αλλά θα είναι αρκετά;

Asia'h Epperson: Επειδή πρόκειται για το American Idol, αυτές οι δύο νότες θα κουβαλήσουν την Asia'h για τουλάχιστον ένα μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου θα μπορούσε κάλλιστα να κάθεται και να πλέκει αντί να τραγουδάει. Αλλά συμφωνώ με τον Simon: το κομμάτι την απομυθοποίησε.

(By the way: "You've got to know your limitations, Ryan, something you've managed to do quite well in your career." Η ατάκα της βραδιάς, και η εξιλέωση του Simon για το silly gay banter.)


Should go: Kristy, Amanda, Alexandrea. Όποια από τις τρεις, με ελαφρά προτίμηση να τη γλιτώσει η Αlexandrea γιατί τουλάχιστον την περασμένη φορά μου άρεσε, ενώ οι άλλες δύο όχι.

Will go: Δε βλέπω με ποιον τρόπο μπορεί να τη γλιτώσει η Amanda, γιατί ήταν ήδη στο bottom-3 και ήταν και χάλια απόψε. Από εκεί και μετά θα ήμουν 100% βέβαιος οτι θα φύγει και η Kady που σπατάλησε τη δεύτερη ευκαιρία της, αν δεν ήταν γενικά τόσο κακή η βραδιά. Alexandrea, Syesha, Kristy, οποιαδήποτε από αυτές μπορεί κάλλιστα να αποχωρήσει. Αλλά οτι η Kady έχει το δυστυχές προβάδισμα, το έχει.

2 σχόλια:

  1. OK trww k gw akribws opws h Alaina! AXAXAXA! Epishs ta trww ola me seira. De mporw na mplekw ta faghta!

    P.S. De mporw na pistepsw to apotelesma ayths ths ebdomadas. De mporei na gyrisei pisw??? :(

    P.S.2 Elpizw na mh diabasei ta sxolia ayta o Never prin dei to epeisodio twn apotelesmatwn 8a me gdarei.

    P.S.3 Mou steile ayto http://www.youtube.com/watch?v=YJDtI4WClcg x8es ti kalo! :D Go Brooke! (Elpizw na mh thn gkantemiasw ki aythn!)

    Kala Amanda malli kounabiou eixe. Trisa8lio. De ginesai "rawk" epeidh exeis ta panta mayra k tragoudas shaking like you 're on drugs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε φεύγει ρε η Brooke. Και όχι μόνο αυτό, αλλά για κάποιο λόγο τη βλέπω να τα πηγαίνει και πολύ καλά με κάποιο από τα τραγούδια των Beatles που το Idol μόλις εξασφάλισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή