TV Bits

-> Γάμος παίρνει το δρόμο του διαζυγίου ύστερα από ντροπιαστικές αλήθειες που αποκάλυψε η σύζυγος στον αέρα του reality τηλεπαιχνιδιού του FOX, Moment of Truth. Θα ανησυχούσα για το πού πάει η κοινωνία μας αν δεν ήταν τόσο απίστευτα διασκεδαστικό να βλέπω να υποφέρουν άνθρωποι υπερβολικά ηλίθιοι για να ζουν. (New York Post)

-> Tα Oscars λένε "σ'όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε", σχετικά με τις χαμηλότερες από ποτέ θεαματικότητες που σημείωσαν την περασμένη Κυριακή. Δεν ξέρω αν είμαι άρρωστος, αλλά αυτή τη βδομάδα αισθάνομαι ολοκληρωτικά Oscars fanboy και αυτό πρέπει να σταματήσει. (Εntertainment Weekly)

-> To quarterlife αποσύρεται από το πρόγραμμα του NBC μετά από προβολή ενός μόλις επεισοδίου, καθώς σημείωσε τη χαμηλότερη θεαματικότητα που είχε το δίκτυο στο συγκεκριμένο timeslot τα τελευταία 17 χρόνια. Δυστυχώς το MySpace θα συνεχίσει να το φιλοξενεί επ'αόριστον. (The futon critic)

-> O δημιουργός του quarterlife, Marshall Herskovitz, παραδέχτηκε πως η μετακίνηση της σειράς από το ίντερνετ στο NBC ήταν τεράστιο λάθος, (για την ίδια της την ύπαρξη κανένα σχετικό σχόλιο δεν έχει ακόμα γίνει) τη στιγμή που ο Ben Silverman του NBC υποστηρίζει πως η προσπάθεια άξιζε τον κόπο. Ο Silverman μετά πρόσθεσε "το 30 Rock όμως το βλέπετε;" (Hollywood Reporter)

-> To Heroes ξεκινά γυρίσματα πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο, αυτό τον Ιούνιο, με την συμμετοχή της Kristen Bell να παίζεται. Εγώ απλά θυμίζω οτι η Bell απέρριψε τη Charlotte του Lost για το ρόλο της Electroslut στο Heroes, και τώρα μάλλον το ξανασκέφτεται καθώς συνειδητοποίησε πως είτε Ιούνιος είτε Αύγουστος, τα σενάρια οι ίδιοι άνθρωποι θα τα γράψουν. (TV Squad)

-> To CBS παρήγγειλε 3 νέους πιλότους με τον έναν να έχει πιο φριχτό όνομα από τον άλλον. (NY-LON; Είμαστε σοβαροί;) Ένας από αυτούς έρχεται από την Diane Ruggiero. (Veronica Mars) (Variety)

Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου