'How I Met Your Mother': 10 Sessions

Δεν είχα χρόνο μες στη βδομάδα για τη Britney Spears διότι ασχολούμουν με την Kelly Clarkson, οπότε με τρελή καθυστέρηση λίγα σχόλια μετά το άλμα, απλώς και μόνο επειδή το επεισόδιο μου άρεσε υπερβολικά για να το αφήσω να πάει ασχολίαστο.

Τι απίστευτα continuity geeks που είναι οι Bays & Thomas! Στο 'Platinum Rule' ο Ted συζητάει με την παρέα το ενδεχόμενο να βγει με τη δερματολόγο του, και τελικά πάνε μαζί σινεμά, κάνοντας ολόκληρο το τωρινό επεισόδιο μια παράλληλη αφήγηση. (Νομίζω ο Ted φορούσε και τα ίδια ρούχα στα δύο επεισόδια.) Στο τομέα continuity, προσέξτε οτι ο Marshall μετά τις 10 εβδομάδες τρώει αυτό ακριβώς που είχε πει στην αρχή του επεισοδίου οτι θα έτρωγε!

Αλλά ξεφεύγω από την ουσία. Το 20λεπτο ήταν απόλυτη awesomeness, με την Sarah Chalke να θυμίζει γιατί την αγαπάμε (την τελευταία φορά που έσυρα τον εαυτό μου να δει 'Scrubs' βαρέθηκα αυτήν και όλη τη γενικευμένη βγάζω-από-τη-μύτη-quirkness αίσθηση) με την απεικόνιση μιας Stella που μπορείς ήδη να φανταστείς ως ισάξιο μέλος της παρέας. Υπάρχουν μπόλικες ενδείξεις οτι αυτή είναι η Μητέρα, αλλά δεν ξέρω πώς συνδέεται με την πρόσληψη και αποχώρηση της Alicia Silverstone ή με το πιθανό κόψιμο της σειράς.

Κόψιμο που βέβαια μοιάζει τώρα απίθανο καθώς χάρη στην παρουσία της Spears η σειρά χτύπησε κάπου 11 μύρια θεατές σημειώνοντας την καλύτερη απόδοσή της ως σήμερα. Και μάλιστα, προς μεγάλη μου χαρά και έκπληξη, η κατεστραμμένη ποπ ντίβα δεν πήρε μαζί της στο βούρκο τη σειρά, καθώς η παρουσία της είναι μικρή και χαριτωμένη, και ερμηνευτικά ήταν okay. Αστεία, όχι υπερβολική, όχι τίποτα που θα θυμόμασταν σήμερα αν δεν ήταν η Britney, αλλά όχι και κάτι που ενοχλεί εμένα προσωπικά τουλάχιστον.

Δομικά το επεισόδιο ήταν μούρλια, με κάθε session να είναι ένα διαφορετικό αστείο, commentary από την παρέα να ακολουθεί κάθε φορά, χαρακτήρες να μπαινοβγαίνουν στο A-story και κάθε οπτική γνωία να αποκαλύπτει κάτι για την εμπλοκή τους, η συνήθης HIMYM ευφυία δηλαδή. Όσο για την κορύφωση με το ραντεβού των 2 λεπτών, μη τη σχολιάσω καλύτερα, γιατί παίζει να ήταν το πιο γλυκό πράγμα που έχει κάνει η σειρά ως σήμερα.

Αστεία συγκεκριμένα δε θυμάμαι πάρα πολλά, σίγουρα ήταν η αναφορά της Robin στον Roger Daltrey, το μαγικό του Barney και το φαγητό που έτρωγε 10 βδομάδες μετά ο Marshall, αλλά κατά τα άλλα δε νομίζω να το θυμόμαστε για το κωμικό του στοιχείο. Να τολμήσω να προβλέψω οτι θα το θυμόμαστε ως την πρώτη εμφάνιση της Μητέρας; Ακόμα κι αν κάνω λάθος, η δομή και το payoff του επεισοδίου δε θα μας επιτρέψουν να το ξεχάσουμε any time soon. Κοινώς, ήταν τόσο καλό που δε θα μείνει ως "The Britney Episode"
, αλλά "The Stella Episode".

3 σχόλια:

  1. fovero episodio,iperoxi i britney spears,tin perimena ligo-poli xalia,alla telika itan mia xara,o rolos tis poli astios ke petiximenos.ixa tin entiposi oti ton eafto tis tha epeze ke mu arese pu tin ida na ipodiete kapio rolo.
    genika to episodio itan super,apo ta kalitera tis siras! to 2lepto rantevou itan to kerasaki stin tourta! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εκεί που χάρηκα για τη σωτηρία του Scrubs, ήρθε αυτό το επεισόδιο...

    Κόψτε το Scrubs και φέρτε την Chalke εδώ τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Britney = thea!

    itan uperoxi sto rolo, mprabo k pali mprabo. exei ginei omos ontos toso xalia parousiastika? kammia sxesi me tin pop princess tou kapote

    oso gia tin stella: MEH! ted can do better, she's way too hot for him, gia na to dw san pisteyto zeygari. ok, eixame kai to st paddy's day clue, alla ayto itan mallon to throws us off track.

    ΑπάντησηΔιαγραφή