Idol 2008: Top-11 Results


Spoilers για τα αποτελέσματα του χθεσινού Idol, ενός results show που συνεχίζει να αποδεικνύεται διασκεδαστικό μέσα στην απόγνωση των παραγωγών να τραβήξουν και να τραβήξουν και να τραβήξουν την ανακοίνωση ενός ονόματος σε 40λεπτο event. Fun.

Όσο αφορά στο bottom-3, οι δυο τελευταίες όπως έγραψα χθες ήταν απίστευτα προφανείς, και το ποια θα έφευγε ήταν σχεδόν τυχαίο. Ε, θα υποφέρουμε την Kristy άλλη μια βδομάδα, σιγά, more fun with Simon. Τώρα, η Carly εκεί κανονικά δεν είχε θέση, και έμεινα χαζός όταν ο Ryan την έστειλε να καθίσει στα σκαμνάκια. Προσπαθούσα όμως να θυμηθώ τι είχα γράψει για αυτήν χθες, και αφού έσπασα το μυαλό μου για αρκετή ώρα, παραιτήθηκα, πήγα κοίταξα, και τότε ξαφνικά το bottom-3 status της Carly έβγαζε απόλυτο νόημα:
Carly Smithson: Δεν έχω απολύτως τίποτα να σχολιάσω για αυτή την ερμηνεία.
Ούτε και η Αμερική, κατά τα φαινόμενα.

Πάμε παρακάτω. Ποιον συμπάθησα πολύ απόψε; Τον Michael Johns! Λάτρεψα την πυγμή με την οποία υπερασπίστηκε αυτό που τραγούδησε χθες, και καλά έκανε. Τέλειο δεν ήταν, αλλά πρόκειται φοβερό τραγούδι, τολμηρή επιλογή, ένα από τα ελάχιστα πραγματικά φωνητικά challenging τραγούδια των Beatles. Καιμου άρεσε και η self-deprecating ατάκα "Apparently I peaked in Hollywood." Πρέπει να μη φύγει για κάμποσο καιρό ακόμα.

Μέντορες! Χμ, είναι λάθος που είμαι περισσότερο excited για την Dolly Parton από ό,τι για τους άλλους 3 μαζί; Mariah Carey; Αλήθεια; Χρειαζόμαστε πραγματικά ένα ολόκληρο επεισόδιο γεμάτο τραγούδια κι ερμηνείες που θα έπρεπε να απαγορευτούν από το show; Tον Webber έτσι κι αλλιώς τον σιχαίνομαι και ειλικρινά δεν ξέρω τι δουλειά έχει στο Idol, ενώ όσο αφορά στον Neil Diamond αναριγώ και μόνο στη σκέψη του πόσο smug θα είναι ο David Cook όλο εκείνο το βράδυ. Dolly Parton ρε φίλε! Ο Chikezie θα δώσει ρέστα!

Mιλώντας για country. To 'Red High Heels' είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα τραγούδια που έχει βγάλει οποιοσδήποτε Idol finalist (there, I said it, μου αρέσει) αλλά για όνομα, θα επιστρέφει στο show η Pickler κάθε χρόνο τραγουδώντας το; Δεν έχω δηλαδή πρόβλημα με την ίδια. Κατά τη διάρκεια της 5ης σεζόν ήταν από τις πιο συμπαθείς διαγωνιζόμενες, έκανε καλή τηλεόραση, έδωσε μερικές από τις καλύτερες non-singing στιγμές του show, και φυσικά δίνει στον Seacrest πάτημα για μερικές απίστευτες καφρίλες που περνάνε μόνο επειδή η Kellie δε νιώθει για να καταλάβει πόσο θάψιμο της ρίχνουν. ("She's grown in oh so many ways" σε μια από τις πιο εύκολες αλλά και αστείες ατάκες της σεζόν, αναφερόμενος στην πλαστική στήθους της, και το σχόλιο για το trailer park ακολουθεί από κοντά.)

Στο μεταξύ, χαίρομαι που βλέπω οτι το Baby Elliot είναι εξίσου αφύσικα άσχημο με τον Κανονικό Elliot. I kid! Μου έχει λείψει ο Yamin, συμπαθέστατος άνθρωπος και πολύ πολύ καλή φωνή. Boy, η season 5 ήταν φοβερή τελικά. Και το ίδιο νομίζω πως θα ισχύσει και για την τρέχουσα, αν αποφευχθούν άλλα στραπάτσα σαν το χθεσινό, δηλαδή performance shows τόσο βαρετά και αδιάφορα, που κάνουν τα results shows που ακολουθούν, να μοιάζουν πιο διασκεδαστικά. Yeesh.

4 σχόλια:

  1. Ummmm soooo, poios efyge? :S Chikezie? Amanda? (PALI emeine h Kristy? ELEOS!)

    E oxi k h Carly sto bottom 3 re sy! De 8elw na to nikhsei alla eleos!

    P.S. O Archuleta pote feygei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To προφανές bottom-2 στο οποίο αναφέρθηκα στην αρχή ήταν οι Kristy-Amanda, με τη Rock Nurse να μας χαιρετά.

    Ο Archie θα φύγει... στο τέλος Μαϊου. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και ήταν η σειρά της Kristy να μας αφήσει χρόνους αλλά η κατά τα φαινόμενα αθώα Amanda δε σκέφτηκε ότι είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ να τραγουδάς στο American Idol τραγούδι που περιέχει το απαγορευμένο αρκτικόλεξο U S S R !!!

    Τέσπα, χαίρομαι που έφυγε αλλά χαίρομαι περισσότερο που η Brooke είναι πλέον το δημοφιλέστερο female idol. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Heh, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το U.S.S.R. για πλάκα. Αλλά να το θέσω ως εξής, αν η Brooke έβγαινε και τραγούδαγε ό,τι "κόκκινων" συνειρμών τραγούδι έχει βγει ποτέ, ούτε που θα μύριζε bottom-3. H διαφορά τους βέβαια, η μία είναι γαμάτη και η άλλη είναι... γάμα τη. (LOL, sorry, δε μπορούσα να αντισταθώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή