Today in OMG!: 90210 lives again


Σε μια εξέλιξη που με γεμίζει την ίδια στιγμή με συγκίνηση, πανικό, χαρά, φρίκη και ειλικρινή WTF απορία, κάποιο κουστούμι του CW είχε την εν δυνάμει καταστροφική/ιδιοφυή ιδέα να αναστήσει το θρυλικό teen soap Beverly Hills, 90210. Και σε περίπτωση που αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετά random για αυτό το πρωινό της Παρασκευής σας, το project φαίνεται να αναλαμβάνει ο Rob Thomas. Και όχι, δεν εννοώ τον Rob Thomas των Matchbox 20, αλλά τον άλλο Rob Thomas, τον καλό, of the Veronica Mars fame.

Από τη μία, ας σοβαρευτούμε, ένας τόσο ταλαντούχος δημιουργός σκοτώνει τον καλλιτέχνη μέσα του αναλαμβάνοντας το scripted αντίστοιχο των American Gladiators. Από την άλλη, και μόνο στην ιδέα να δω κάποιους από τους παιδικούς μου ήρωες γραμμένους από κάποιον αληθινό συγγραφέα και όχι έναν hack του συρμού, βρίσκω τον εαυτό μου να μη βλέπει την ώρα της πρεμιέρας.

Πάμε στο καλό κομμάτι τώρα, όπου πλέον εγκαταλείπω οριστικά την προσπάθειά μου να μη μάθω πώς είχε τελειώσει η original σειρά. (Τις 3 τελευταίες σεζόν δεν τις είδα ποτέ.) Ποιους θέλουμε λοιπόν να δούμε επιστρέφουν; (Nα μη ελπίζω σε επιστροφή της Hilary Swank, ε...;) Απαιτώ επανένωση goofy διδύμου Steve & David, ιδίως τώρα που ο δεύτερος έγινε ξαφνικά quasi-cool από το πουθενά. Θα πέθαινα για περισσότερο Dylan, αλλά ο Luke Perry έχει πλέον παίξει David Milch και δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνει τέτοιο πανηγυρικό πισωγύρισμα. Από την άλλη, έχει τίποτα άλλο να κάνει; OK, what the hell. Ας το κάνουμε Brenda & Dylan: True Love Never Ends για να τελειώνουμε.

Α, και, εμ, *cough* Claire Arnold *cough*

9 σχόλια:

  1. Είναι τόσο καλή και συνάμα τόσο κακή ιδέα που φοβάμαι ότι στο airing του πρώτου επεισοδίου θα δημιουργηθεί χωροχρονικό παράδοξο και θα γίνει συμπαντικό implosion. :P

    Από την άλλη, σαν είδηση θα έχει ιδιαίτερη σημασία μόνο για τη δική μας γενιά που μεγάλωσε με το 90210. Σνιφ, tear.

    Ξέρουμε ότι θα επιστρέψουν κάποιοι απ΄ το original cast, δηλαδή θα είναι σαν further adventures of (with less adventure, more making out)? Ή θα πάνε για ultimatization, νέο cast, re-imagining και τέτοια;

    Ας μην ξεχνάμε ότι ο Aaron έφυγε, η Tori όμως ζει :P

    Όπως και να 'χει, Claire Arnold FTW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pragmatika wow! ekei sto cw prepei na einai pragmatika apelpismenoi!!!
    Ennoeitai pws h Kathleen Robertson prepei na gyrisei...
    Kai h Tiffani Thiessen... hmoun o monos pou sympathouse thn xmmm...bitch????
    Edw, epishs,tha hthela na euxaristhsw dhmwsiws thn aderfh mou pou sta 10 mou me ypoxrewne na dw Beverly...Oxi tipota allo , tha vgei kai apo panw 10 years later!!!LOL!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτά δε γίνονται!!!
    η σειρά είχε τελειώσει με το γάμο donna-dave, όπου έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης kelly-dylan, ενώ οι brandon-brenda δεν εμφανίστηκαν στο φινάλε, νομίζω ο πρώτος δεν ήθελε και την δεύτερη δεν την ήθελαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. looooooooooooooooooooooooooooooool
    ok stella molis se misise !!!!
    kai ego kapou ekana plaka legontas meta to video tis paula na perimeno kai epistrofi tou 90210!!!!
    den elega kalitera tipota allo????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρουμε ότι θα επιστρέψουν κάποιοι απ΄ το original cast, δηλαδή θα είναι σαν further adventures of (with less adventure, more making out)?

    Nope, δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Είναι εντελώς προφανές οτι κάποιος απλά ξύπνησε ένα πρωί και σκέφτηκε "Ρε μαλάκα!!!! Μπέβερλι Χιλς ρε!!!" χωρίς τη παραμικρή ιδέα του concept ή τους ποιος θα είναι διαθέσιμος. Αλλά ακριβώς επειδή είναι τόσο χύμα η φάση μπορούμε να κάνουμε speculation χωρίς κανέναν περιορισμό!

    Ο Νat παντρεύεται τη Cindy Walsh! O Brandon και η Kelly μεγαλώνουν δυο μούλικα στον απέναντι δρόμο! Ο Steve Sanders διατηρεί παράνομο δεσμό με την Αειπάρθενο! Έχουμε ένα μήνα για να γράψουμε όσο fan fiction προλαβαίνουμε! (LOL)


    George εντάξει με τη stella, αφού είπα οτι δε νοιάζει να ακούσω το φινάλε, αφού πλέον είναι απλά θέμα χρόνου να το μάθω από αλλού. ;)

    Ε, και αφού ο Dylan δεν παντρεύτηκε καμιά Kelly (ο φόβος με τον οποίον ζούσα εδώ και τόσα χρόνια) εντάξει είμαστε. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ante re paidia!!!
    Psofaw gia Beverly:-) Lete na ginei telika kati tetoio? Egw pio poly goustara tin Valerie, panta eixa kati me tis bitches:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Beverly forevah!

    m'ayta megalwsame gmt :)

    egw pantws agapousa panta Andrea kai Tiffany Thiesen. ine asteio stis metepeita season poso poly ethapsan to rolo tis andrea (ma na tin pantrepsoun, na gastrwthei, kai me poso bareto gomeno!). pera tou oti oloi oi upoloipoi ithopoioi sunexisan na psilwnoun apo tin proti season enw i andrea emeina tapa :p

    ginetai na epistrepsei mono tiffany thissen kai shannon dohherty? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tώρα ακούγεται οτι θα παίζει ξανά η Kelly ως καθηγήτρια κάποιου είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή