TV Bits

-> H Paris Hilton θα παίξει τον εαυτό της (σε αντίθεση με όλες τις άλλες scripted εμφανίσεις της σε σινεμά και τηλεόραση) στην ωριαία επιστροφή του My Name is Earl στις 3 Απριλίου. Trailer trash, meet high society trash. (The Futon Critic)

-> To μεγαλύτερο franchise των ημερών μας (ποιοι Pirates of the Caribbean βρε ανόητε;) δηλαδή το High School Musical, συνεχίζει να χέζει χρήμα για την Disney, αυτή τη φορά στη μορφή reality competition show για το ABC, μάλλον προς το καλοκαίρι. Άντε και Hannah Montana, τι να πω. (Variety)

-> To CW γλυκάθηκε με την επιτυχία του Gossip Girl στο target demo των 18-ish κοριτσιών και παρήγγειλε πιλότο βασισμένο στη σειρά βιβλίων How to Teach Filthy Rich Girls, από την ίδια εκδοτική του GG. To project αναλαμβάνει η Rina Mimoun, executive producer του Everwood και μια από τους ανθρώπους που απέτυχαν να γίνουν Amy Palladino στην 7η σεζόν Gilmore Girls. (Variety)

-> Κι άλλα νέα για το CW, το οποίο έκλεισε το τμήμα κωμωδίας του. Όχι οτι έβγαινε τίποτα actually αστείο από εκεί μέσα (εκτός από το One Tree Hill, ενδεχομένως) αλλά πάντα λυπάμαι να βλέπω τμήματα scripted programming να συρρικνώνονται. (Hollywood Reporter)

-> Έναν ωκεανό από unscripted σκουπίδια θα αμολύσει πάνω μας το NBC αυτό το καλοκαίρι, όπως περήφανα-περήφανα ανακοίνωσε με το καλοκαιρινό του πρόγραμμα. Ναι, αυτό περιλαμβάνει και το American Gladiators, brother! (Hollywood Reporter)

-> Spy daddy alert! Ο Victor Garber επιστρέφει στις οθόνες μας για ένα 4-ωρο mini-series του NBC που μοιάζει σαν το μέσο όρο του Alias και του National Treasure. Α, παίζει επίσης και η Mira Sorvino. (The Futon Critic)

Αυτά.

1 σχόλιο:

  1. perimeno pos ke pos gia tin epistrofi tou My name is Earl..!tora an ine kalo i kako to gegonos oti tha pezi i Paris Hilton..tha to mathume otan to doume..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή