TV Bits

-> O George Lucas μιλάει στο EW για το μέλλον του 'Star Wars' franchise. Αν ακούγεται βαριεστημένος, αυτό οφείλεται στο οτι μάλλον είναι. (Entertainment Weekly)

-> To HBO τελικά απέρριψε την κωμωδία '12 Miles of Bad Road' με τη Lily Tomlin, την οποία οι παραγωγοί τώρα θα σπρώξουν σε όποιο άλλο δίκτυο τσιμπήσει. (Variety) Σε σχετικά νέα, η τύχη του επερχόμενου πιλότου 'The No. 1 Ladies' Detective Agency' που γύριζε ο Anthony Minghella δεν είναι ξεκαθαρισμένη για την ώρα.

-> O Robin Williams θα είναι το μεγάλο όνομα του 200ού επεισοδίου 'Law & Order: SVU'. Κι επειδή τον προτιμώ όταν παίζει ρόλους τύπου 'One Hour Photo' σε σχέση με βαρετούς χαρακτήρες σε βαρετά οσκαρικά δράματα που ρίχνουν τον εγκέφαλό μου σε χειμερία νάρκη, το παίρνω ως καλό αυτό το νέο. (Ausiello)

-> O Mark Burnett θα κατευθύνει για 2η χρονιά τα MTV Movie Awards, προς μεγάλη μου χαρά. (The Futon Critic)

-> Simon Cowell, good guy. Ο άνθρωπος ξέρει να δουλεύει τα media τόσο καλά που είναι μάλλον αναμενόμενο το οτι έχει την άνεση να μοιράζει $160,000 χωρίς δεύτερη σκέψη. (RTE)

Aυτά.

4 σχόλια:

  1. To miss/guided to eides xtes?Lei na to doume i oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεδομένου οτι έχασε τους μισούς θεατές του τεράστιου lead-in του, και οι κριτικές ήταν επίσης αδιάφορες απέναντί του, δε νομίζω οτι θα είναι μαζί μας για πολύ, οπότε δε μπήκα στον κόπο να το δω, κι ας αγαπώ τη Judy Greer. Αν το δει κανείς ας μας πει πώς του φάνηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aπό το True Blood του Alan Ball έχουμε τίποτε νέα; Κάπου μέσα στην χρονιά δεν θα έρθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 'Τrue Blood' πάει κανονικά, λογικά από Σεπτέμβρη και μετά θα πάει η προβολή όμως. Για καλοκαίρι χλωμό το βλέπω, ούτε promos έχουν παίξει ούτε πάνω στους Ολυμπιακούς θα θέλουν να ρίξουν καινούρια σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή