'So You Think You Can Dance': Top 18

Ο blogger μου έκανε (και ακόμα ψιλοκάνει) κόγξες εξ ου και η μεγάλη καθυστέρηση. Έστω και αργά όμως, πάμε μια σύντομη ματιά στη 2η βδομάδα 'So You Think You Can Dance', μετά το άλμα.

Πολύ καλύτερη εβδομάδα, με ένα μόνο αληθινά κακό σύνολο (τη Susie και τον Marquis, μιας και αυτή ειδικά δεν κατάλαβα καν τι δουλειά είχε εξαρχής στην 20άδα) να μην παραδίδει εκεί που θα όφειλε. Δεν τρελάθηκα για μερικές ακόμη χορογραφίες, αλλά και για μία που μου άρεσε ευχήθηκα να ήταν άλλοι οι χορευτές που θα την είχαν ερμηνεύσει. (Το contemporary routine της Mandy Moore αν το είχαν κάνει Kherrington και Twitch, για παράδειγμα, θα ήταν season highlight.)

Τι λάτρεψα; Τους αναμενόμενους. Τα 3 καλύτερα ζευγάρια έχουν ξεχωρίσει και απομακρυνθεί ήδη τόσο πολύ που δεν είναι καν αστείο! Οι Katee & Joshua έτυχαν μια τυπικά υπερφορτωμένης Tyce DiOrio routine αλλά που όμως την έκαναν απολαυστική σε σημείο που ο Nigel να σηκωθεί να χορεύει μόνος του δίπλα στο τραπεζάκι των κριτών (η στιγμή της βραδιάς!), οι Twitchington σε μεγάλα κέφια να κεντάνε πάνω στην εγκάρδια χορογραφία του Jean-Marc (κι ας έχω ένσταση ως προς το σπρώξιμο που τέτοια νούμερα δίνουν στους διαγωνιζόμενους που τα ερμηνεύουν) με τη Mia Michaels όμως να κάνει ένα point ίσως υπερβολικό που όμως αξίζει να τσεκάρουμε ξανά στο μέλλον (όσο δε μου αρέσουν χορευτές που όλη την ώρα έχουν τα μούτρα κάτω, άλλο τόσο δε μου αρέσουν κι αυτοί που γελάνε όλη την ώρα ανεξαρτήτως περιεχομένου) και τέλος Chelsie και Mark να χορεύουν ένα γαμάτο slutty tango (όπως το λέει ο oni) για να κλείσουν μια από τις μεγαλύτερες και κουραστικότερες προτάσεις που έχω γράψει στη ζωή μου αλλά βαριόμουν να μετασχηματίσω σε bullet list. :P

Ας δώσω σε Chelsie/Mark λοιπόν τη θέση, μιας και την περασμένη βδομάδα της τιμής έτυχαν οι Twitchington.


Ως προς την αποχώρηση και πάλι καμία έκπληξη, τόσο για τα bottom-3 όσο και για αυτούς που οι κριτές επέλεξαν να διώξουν. Έχουμε ακόμη κάμποσο cannon fodder μέχρι τη δεκάδα, και η αρχή πρέπει να γίνει από αυτή την τύπισσα με την οποία έχουν ζευγαρώσει τον Will, ο οποίος χάνει στεκόμενος δίπλα της. Μια σημείωση μια που τον ανέφερα by the way, ΟΚ, το καταλαβαίνουμε κι εμείς οι χαζοί του κοινού οτι ο τύπος είναι αιώνες μπροστά σε σχέση με κάτι άλλους που βρίσκονται πλέον στη δεκάδα, και θα είναι κρίμα και αδιανόητο ο Will να μη βρεθεί στον τελικό, αλλά με το να χώνεις ένα point με το ζόρι στο λαιμό του άλλου δεν βοηθάς απαραιτήτως, ναι; Κοινώς, αφήστε τον Will να πάει bottom-3, διώχτε την Jessica, δώστε του μια καλύτερη παρτενέρ και αφήστε μας ήσυχους!

Για να κλείνω αυτά τα ποστ αποφάσισα να ρίχνουμε μια ματιά στην αγαπημένη μου χορογραφία της αντίστοιχης εβδομάδας από την περσινή σεζόν, μια ευγενική προσοφρά του YouTube. Δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω το contemporary routine της Mandy Moore με Sabra/Dominic ξεπερνάει τόσο το απολαυστικό και σέξι hip-hop από τους Lauren/Neil (το αγαπημένο μου περσινό ζευγάρι, εν τέλει), όσο και το paso doble των Sara/Jesus που δε βρίσκω τώρα στο YouTube αλλά ήταν γαμάτο. Enjoy!

3 σχόλια:

  1. Ti yperoxo paso doble ekeino persy!

    P.S. Nai h Susie htan kara-slut apla h xorografia k to tragoudi mou aresan k den h8ela na balw pali Katee :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw den blepw to show, blepw mono ta videakia pou petas edw.k oi 2 xorografies katapliktikes! kammia sxesi me ellada (an k sto elliniko ftaiei ksekathara k o anideos skinothetis pou den kserei na kanei oute ena plano tis prokopis sto live...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mα ναι, χάζεψα τις προάλλες μια χορογραφία contemporary στον ελληνικό τελικό που δεν είχε ούτε κορυφώσεις, ούτε ιστορία, ούτε τίποτα και χασμουριόμουν σκεφτόμενος 'φέρτε καμιά mandy moore ρεεε', και μόλις τελείωσε βλέπω τους κριτές να παραληρούν οτι ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ SHHHHHHHOW! και άλλα τέτοια.

    Erm, εντάξει. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή