Summer Status


Το φινάλε του 'Lost' σήμανε κι επίσημα την έναρξη της θερινής περιόδου, δηλαδή των μηνών που είναι τόσο ξεροί τηλεοπτικά που κάνουν κάτι σαν το 'In Plain Sight' να μοιάζει άξιο προσοχής.

(For the record, το show δεν ήταν κακό, αλλά στις καλές στιγμές του μου θύμιζε κάτι σε grown-up-Veronica-Mars ή Lorelai-Gilmore-as-a-U.S.-Marshall, δύο συγκρίσεις που σε καμία περίπτωση δεν κολακεύουν τη φρέσκια σειρούλα του USA. Οπότε ΟΚ, fun, αλλά μόνο αν ψοφάτε τόσο στη βαρεμάρα που έχετε φτάσει να χαζεύετε για κανά δίωρο το ίντερνετ περιμένοντας να σας στείλει mail κάποιος -οποιοσδήποτε!- ή αν περιμένετε το blog του dust road να ανανεωθεί με καμιά καινούρια μουσική.)

Ήταν που ήταν κουτσή η καλοκαιρινή περίοδος, ήρθε και η απεργία του χειμώνα και την αποτελείωσε. Σχεδόν τίποτα δεν είναι έτοιμο για προβολή αυτούς τους μήνες, οι οποίοι θα βγουν με διάφορους συνδυασμούς δύο σειρών ανά βδομάδα, για όσο αφορά αυτό το blog. (BSG/Doctor Who για 2 βδομάδες ακόμα, Doctor Who/Weeds από τα μέσα του μήνα, Weeds/Generation Kill τον Ιούλιο, συν το Mad Men από Αύγουστο.) Pilot Watch για φέτος ψιλοξεχάστε το, γιατί όπως έκαναν και τα δίκτυα, έτσι κι εμείς θα πάμε στις πρεμιέρες στα τυφλά πλην λίγων εξαιρέσεων.

Ήθελα πολύ αυτό το καλοκαίρι να το αφιερώσω σε ένα revisiting κάποιας brilliant-but-cancelled σειράς τύπου 'Firefly' αλλά τελικά δεν έχω στα χέρια μου το χρόνο που περίμενα οτι θα έχω, άρα η κατάσταση έχει όπως περιγράφηκε παραπάνω, συν τα όποια έκτακτα. ('Buffy' comics, 'X-Files' & 'Sex & the City' movies, καμιά τρελή χορογραφία στο 'So You Think You Can Dance', κανάς ξώφαλτσος πιλότος, κάτι σε προετοιμασία της τελευταίας σεζόν του 'Shield' κτλ.)

Και υπάρχει και η ιδέα να στήνουμε τίποτα polls για να περνάει η ώρα με κάτι απλό, fun, και όχι χρονοβόρο. (Γνώμες, ιδέες, κτλ, σφυρίχτε από κάτω.)

Αυτά τα συναρπαστικά λοιπόν μας περιμένουν για τους επόμενους 3 μήνες! Καλά να μας μπει το καλοκαίρι ωρέ!

20 σχόλια:

  1. 'Οντως το φετινό καλοκαίρι τηλεοπτικά μοιάζει πολύ στεγνό. Πλήν του Mad Men δεν έχω τίποτε να περιμένω, επίσης και ο χρόνος δεν βοηθάει πολύ για καμμιά αναδρομική κάλυψη. Σκεφτόμουν Weeds πάντως. Τσέκαρε και το Burn Notice, η πρώτη season ήταν πολύ διασκεδαστική και περιμένω και τη δεύτερη. Τι είχες υπ'όψη να δείς, άμα είχες το χρόνο; Το χειρότερο της υπόθεσης δεν είναι ότι δεν θα έχουμε τίποτε να δούμε, αλλά δεν θα έχουμε darkustv να διαβάσουμε :P
    Polls. Είχες αναφέρει παλαίοτερα best title sequences (όταν είχες κάνει το αφιέρωμα στα finale songs). Ενδιαφέρον και light enough.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα μες στην απεργία περίπου το μισό 'Burn Notice', και μου είχε ακριβώς το ίδιο effect με το 'In Plain Sight', που σημαίνει οτι ήταν fun-ish μέχρι που βρήκα το παραμικρό άλλο πράγμα να κάνω.

    Φαντάζομαι αυτό σημαίνει οτι η νέα σειρά του USA προτείνεται σε όσους καταδιασκέδασαν το 'Burn Notice'. :)

    To title sequence θα γίνει κάποια στιγμή οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mporeis panta na katseis na deis to Fullmetal Alchemist kai na grapseis gi auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρέπει πρώτα να μου το δώσεις.

    ...oh, wait. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Perimeno ta polls tote!poli kali idea,ke elpizo na vazis arketa,oxi 1 tin vdomada :P
    Kalo kalokeri!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. FULLMETAL ALCHEMIST!

    sumfwnw me Than... zita ta apo ton George alliws, he'll hook you up ;)

    anime is the way to go.

    egw tis epomenes bdomades tha tis bgalw me Scrubs (to ksekinisa epitelous) kai Venture Bros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ρε όχι ένα τη βδομάδα, πολλά να γουστάρουμε! Θα δρομολογηθεί εντός των ημερών. ;)

    Μανώλη, παιδί μου, εδώ δεν προλαβαίνω να ποστάρω τα στοιχειώδη, και εσύ μου λες να ξεκινήσω άνιμε; LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Entourage από Σεπτέμβρη, ετσι δεν ειναι Dark??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, λόγω της απεργίας δεν θα υπάρχει 'Entourage' το καλοκαίρι. Υπό μία έννοια είναι η αφορμή που έψαχνα για να κόψω τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Emena oi ipopsifiotites gia ta emmys moo mou ftanoun gia to kalokairi!I can't wait for the nominnes!!!!!
    Vasika aftous pou thelo trela na paroun ipopsifiotita einai o chuck kai oi blair apo to goosip girl(nai ksero oti ta emmya einai toso ksenerota pou den that vrauesoune pote mia toso freskia seira) kai i anne dudek apo to house!(gia na ksestravothi o writer twn mad men na di tis dinatotites tis kai na tis megalosi to rolo...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι σιγά μην είναι αυτοί στα Έμμυ. (Χμ, η Dudek μπορεί.) Γι'αυτό λέω, θα κάνουμε εδώ δικές μας κατηγορίες και υποψηφιότητες/polls! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. etoimase esy ta noms,kai mi se niazei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΧΙ στα anime! Δεν θα περάσει αυτή η προπαγάνδα... Έλεος...
    Άντε γιατί μου γυρίσαν τα μυαλά πάλι χθες... :P "Δες death Note" και "δες death note" "μα θα σ'αρέσει" "μα είναι καλό" aaaaargh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Variemai apisteuta!!!Exeis etoimasei kanena poll?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. In plain sight άντεξα ένα μισάωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Guys and gals, sorry για την αδράνεια των ημερών, θα επανέλθουμε με massive update το weekend, και από βδομάδα ξεκινάμε σιγά-σιγά ό,τι άλλο.

    Cotsos, fair enough, ουσιαστικά συμφωνούμε. Εγώ δηλαδή δεν το έκλεισα στο μισάωρο, απλά το έριξα στο fast-forward. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ πάντως ξεκίνησα από χτες να βλέπω το "The Mole" που επανέφεραν στο ABC. Αρκετά ενδιαφέρον μου φάνηκε, check it out!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειδα κι εγω τον πιλοτο του in plain sight, (μαλλον κανα 40λεπτο ειδα)δεν ειναι ασχημο, αλλα δεν δειχνει και τιποτα καινουριο, γενικα βαρεθηκα τη ζωή μου, στην συνεχεια διαβασα οτι θα εχει αρκετους ενδιαφεροντες guest αλλα και παλι δεν με επεισε να το συνεχισω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή