What's been going on?

Μιας και σήμερα θα τη βγάλω μέσα λόγω της νέας Βερνικειάδας, είπα επ'ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σε ενδιαφέροντα πραγματάκια που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Όπως πρωτοανέφερε στο μπλογκ πριν λίγες μέρες ένας ανώνυμος αναγνώστης (αφήνετε κανά nickname ρε παιδιά!), η Κatherine Heigl έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίου Έμμυ για τα βραβεία της σεζόν που μόλις έκλεισε. "Δεν είχα υλικό που να δικαιολογεί υποψηφιότητα," η επίσημη δικαιολογία, που δεν πείθει απολύτως μα απολύτως κανέναν. Θα σκεφτούν κάποιοι οτι είναι νότα φρεσκάδας μια ειλικρινής δήλωση από κάποιον σταρ, όταν οι περισσότεροι περνάν μήνες προσποιούμενοι οτι τους αρέσει οτιδήποτε κάνουν. Όμως δεν υπάρχει τίποτα ειλικρινές σε αυτή την απεγνωσμένη προσπάθεια μιας wannabe A-lister να απελευθερωθεί από τη σειρά που την έκανε αυτό που είναι. Όσοι παρακολουθούν το μπλογκ θα ξέρουν οτι έχω πλέον χάσει την αγάπη μου για το 'Grey's Anatomy', αλλά αυτό το δήθεν ειλικρινές πισώπλατο μαχαίρωμα στο βωμό ενός συμβολαίου δεν το αξίζει η Shonda Rhimes. Θα είναι τόσο σωστό να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Caruso...

Έχουμε ημερομηνίες πρεμιέρας! 16 Ιουλίου η 5η σεζόν 'Project Runway' (και αν ακούσω άλλη μία φορά τη λέξη fierce θα ξεράσω), 2 Σεπτεμβρίου η τελευταία σεζόν 'Shield', 9 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του 'Fringe'. Καλό 2009 για το τέλος του 'Battlestar Galactica', γαμημένο Sci Fi.

Έχουμε cast members! O Jon Voight θα παίξει τον μεγάλο κακό στο '24', η Melinda Clarke θα βγάλει και πάλι φλόγες χημείας με οποιοδήποτε αρσενικό έχει δίπλα της στο 'Chuck', ο Dennis Hopper θα πρωταγωνιστεί στο 'Crash' το οποίο ακούγεται όλο και πιο αστείο όσο πάει.

Έχουμε τίτλους επεισοδίων! Erm, actually έναν. Το BBC ανακοίνωσε τον τίτλο του 12ου επεισοδίου 'Doctor Who' αλλά υποτίθεται πως είναι κάποιο χοντρο-spoiler, οπότε δεν ψάχνω να τον βρω και δεν θέλω να τον ξέρω. Απλά το λέω για όσους ενδιαφέρονται, οτι ο τίτλος υπάρχει εκεί έξω.


Όσοι παρακολουθούσατε 'West Wing' ή παρακολουθείτε 'Daily Show' ή απλώς ασχολείστε με τα πολιτικά δρώμενα στην Αμερική, θα ξέρετε τον Tim Russert, τον συμπαθέστατο και ικανότατο παρουσιαστή της εκπομπής Meet the Press. Πέθανε χωρίς κάποιον ιδιαίτερα προφανή λόγο χθες, στα 58 του χρόνια. :(

Αλλά ο Patrick Swayze είναι ακόμα εδώ! Το Α&Ε ανακοίνωσε έγκριση σειράς με πρωταγωνιστή τον χειρότερο εν ζωή ηθοποιό, που σε αντίδραση των αρπακτικών που βιάστηκαν πρακτικά να τον ανακοινώσουν νεκρό όταν πρωτοβγήκε στο φως η αρρώστιά του, αυτός όχι μόνο αντέχει, αλλά γυρίζει και σειρές. Well done. :)

Kαι για τέλος τα νέα του απεργού. Τα αφεντικά θεωρούν δεδομένο οτι η SAG δε θα τολμήσει να απεργήσει μετά την παύση εργασίας των σεναριογράφων το χειμώνα, και μετά τη συμφωνία του σαπουνοσωματείου AFTRA στους εκβιαστικούς όρους της AMPTP, αλλά έτσι δουλειά δε γίνεται, και το είδαμε ήδη μία φορά. Ελπίζω να βάλουν μυαλό, αλλά δεν μοιάζει πολύ ευνοϊκή η κατάσταση. Θάνατος στα αφεντικά ρε! (Με βλέπω να γράφω στον Ριζοσπάστη από του χρόνου έτσι όπως πάει η κατάσταση στο Hollywood.)

Και σε κάτι παρεμφερές, η Sony πάει να πηδήξει τους συγγραφείς του 2ου πιο πολυαναμενόμενου show της νέας σεζόν, και αυτοί με τη σειρά τους της έδειξαν το μεσαίο τους δάχτυλο. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση όμως, γιατί πραγματικά περίμενα πώς και πώς να το δω αυτό.

Αλλά δε γίνεται να το λήξω έτσι, με θανάτους και απεργίες και χολιγουντιανά πισώπλατα μαχαιρώματα! Το καλύτερο για το τέλος: η αφύσικα όμορφη Cheryl Cole (για τους φίλους, Tweedy) παίρνει τη θέση της Sharon Osbourne στο πάνελ των κριτών του 'X-Factor', κι έτσι από το τέλος Αυγούστου θα τη βλέπουμε σε εβδομαδιαία βάση να ομορφαίνει τον κόσμο. Κι επίσης να 'κρίνει' ατάλαντους wannabe τραγουδιστές σε αυτό το εγγλέζικο 'American Idol' knock-off από τον Simon Cowell. Μια χαρούλα, μια χαρούλα.

6 σχόλια:

  1. sa den ntrepete leo go!Anti na euxaristi to theo pou den kaike teleios apo to rosweell milaei kai apo pano.Xwris to greys i hegl den that itan tipota!Kia to knocked up itan epitixia tou appatow oxi tios heigh kai ta 27 dresses itan mia sxetiki epitixia gia autous pou den ithelan na doun to cloverfield ekeino to savatokiriako!Euxomai na figei apo to greys kai meta apo poles apotixies na parakalaei gia mia thesi sto greys pali!Alla to ABC na tis dwsei to poli mia thesi sto dancing with the stars!LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Melinda Clarke + Chuck = (/me clapping hysterically)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Britney Spears παει για emmy!Ειναι στην επισημη λιστα!Ηρθε το τέλος!Ηρθε το τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ok, oloi to katalavame giati h Heigl eipe oti eipe...apla tyxainei auto pou eipe na einai pera gia pera alhtheia...Se poia allh seira tha eixan emerging superstar kai tha thn afhnan na pernaei aparathrhth??? Eimai sxedon sigouros oti auto den egine tyxaia, apla h shondra, oi paragwgoi, to kanali (?) hthelan na ths deiksoun poios einai to afentiko kai auth tous thn efere... ti omorfos kosmos aggelika plasmenos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που λες, μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι, αλλά ακόμα και αν αληθεύει, υποθέτω οτι αυτή η κοντρα ξεκίνησε όταν πολύ δημόσια -και πάλι- η Heigl άφησε να γίνουν γνωστές δημοσίως οι διαπραγματεύσεις της με το ABC. Πολύ μεγάλο faux-pas για μένα. Με όλα αυτά δεδομένα, απορώ γιατί δεν την αφήνουν απλά να φύγει, μόνο προβλήματα τους δημιουργεί. Εγωισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή